nejaky sirsi ci komplxnejsi nazor na neho nemam kedze sa nejako nevenujem jeho /nikedajsej/ existencii.... par pesniciek mam rad,a take na pohodicku, ale inak nic... a neuzavam nejak moc jeho styl zivota... ale niektore vroky mi sedia.
džízs... ja že to je anketa o... no .. to je jedno a Bob Marley , neviem má pár pesničiek ktoré poznám , ostatné sú pre mňa neznáme , celkovo má také pesničky.. na pohodu
Toto je to čo mi na tom Šepsovi tak vadí,že on niečo zaspieva v Superstar a všetky krpaté pičky ktoré doteraz tiekli nad Justinom Bieberom zrazu velice počúvajú Reggae.Inak čo sa týka Boba tak podla toho čo o ňom viem to bol v pohode typek a jeho hudba je skvelá,len je škoda že z Reggae ludia poznajú len jeho.
@lenkaska1 viem ti normálne odpovedať... na tvoju otázku ohľadom albumov...taký album legend sa stal najpredávanejším albumom (reggea), predal viac ako 12 miliónov kópií čiže bol 10 platinovým a ďalšia vec stačí ak si dáš do youtube bob marley a predstaví sa ti hneď niekoľko hitov aj nehitov takže myslím že po jeho hudbe netreba nejak extra pátrať...
A inak tiež som sa chcela vyjadriť k tomu šepsovi , je to týpek to bez pochyby, ale do hentakej hnusnej komerčnej súťaže ( a to hovorím od začiatku !!!) nepatrí pretože som hneď povedala že teraz všetky azeťácke pičky budú počúvať od razu reggea a budú celé vlhké z boba marleyho (aj keď dovtedy poznali možno one love a no woman no cry) čím táto hudba stráca na hodnote...
ahoj... Reggae roots je najlepšia cesta ktoru si človek može zvolit. Je škoda že vela ludi na Slovensku ani nema pojem otom čo je Rastafarianstvo. Ja som sa vtom našla a som moc rada pretože mi to otvorlo cestu ktru som dlho hladala , a zachvilku si budem otvarat u nas obchod z reggae a rasta produktmi, CD or roznich Reggea spevakov čo tu nema nikto ani ponatia o nich Dufam že sa Vám to dostane do uši a Reggea mania tu nastane zachvilku a ludia spoznaju krasu - Mama Africa!!! Jah bless
@xixixi Ja len že poznat meno Bob Marley to neni len že to bol nejaký reggae spevak ktorý umrel.. teraz mal vyročie 30 rokov po jeho smrti, kto z Vás to vedel? Možno tak s telky nie aby si to niekto pametal! to akým životom prešiel, to ako umrel, a Hlavne to čo pre Reggae scénu znamenal ! On je legenda ktorá v srdciach všetkých rastafarianov niečo znamemala, znamena a znamenat vždy bude!!! Skuste si radej dat Wikipediu Bob Marley, Rastafarianstvo , Haile Selassie I ... Ak to niekoho zaujme ozvite sa mi rada sa svami spojim! Rastafarianske Hnutie na Slovensku je jedine čo by som chcela! Laska a pokoj, pozitivne vibracie , podpora jeden druhemu, jednota ! Komu to niečo hovorí a kolkí zvas sa prave natom zasmiali?? hm ? budte uprimný! Ja idem tiež organizovat koncerty a otvarat obchod, tak ak ma niekto zaujem, len mi napiste budem moc rada. Peace !
@ridiculousnotion no a ma ešte nejaky album, či len tento? a vieš kolko je vela album co predali aj viac vytlackov a mozno si tiez ani ty o nich nepocula? ciže sa nečuduj
Čudujem sa preto, pretože nikto nedokázal v tejto oblasti toľko čo on
a tvoje nejaké hľadacie schopnosti sú minimálne, pozastavila som sa hlavne nad tým(aj nad tým vidal) a že si nič nenašla pretože stačilo dať do googlu do youtube a našla by si toho viac než dosť...
A za vše by si zaslúžil aspoň nejakú úctu ... ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
súhlasím s @dee99
A inak tiež som sa chcela vyjadriť k tomu šepsovi , je to týpek to bez pochyby, ale do hentakej hnusnej komerčnej súťaže ( a to hovorím od začiatku !!!) nepatrí pretože som hneď povedala že teraz všetky azeťácke pičky budú počúvať od razu reggea a budú celé vlhké z boba marleyho (aj keď dovtedy poznali možno one love a no woman no cry) čím táto hudba stráca na hodnote...
And say I'm going bad.
Who are you to judge me
And the life that I live?
I know that I'm not perfect
And that I don't claim to be.
So before you point your fingers,
Be sure your hands are clean.
Judge not
Before you judge yourself.
Judge not
If you're not ready for
judgement.
The road of life is rocking
And you may stumble too.
So while you talk about me,
someone else is judging you.
Judge not
Before you judge yourself.
Judge not
If you're not ready for
judgement.
Koncertné albumy
Live!- Londýn (1975)
Babylon by Bus (1978)
Live in Zimbwabve (1980)
Talkin' Blues (1991) - San Francisco 1973
Live at the Roxy (2003) - Kalifornia 1976
The Wailers
Judge Not (1961) - singel
Simmer Down (1964)- singel
The Wailing Wailers (1965)
Soul Rebels (1970)
Soul Revolution (1971)
Catch a Fire (1973)
African Herbsman (1973)
Burnin' (1973)
Čudujem sa preto, pretože nikto nedokázal v tejto oblasti toľko čo on
a tvoje nejaké hľadacie schopnosti sú minimálne, pozastavila som sa hlavne nad tým(aj nad tým vidal) a že si nič nenašla pretože stačilo dať do googlu do youtube a našla by si toho viac než dosť...
A za vše by si zaslúžil aspoň nejakú úctu ... ďakujem