no to je dalsi EMoboy co nema ani tusienia o tom co to EMO vlastne je to je to iste jak odisli z AND1 najlepsie timy, AND1 malo v sebe myslienku ze sa nebudeme zabijat, ale si to vyriesime na ihrisku, streetball entertaiment uz neni ono tak isto jak tito skoro vsetci "EMO" co teraz behaju po uliciach, je to proste v mode a preto je to pokrytecke...
Nemusí byť Emo, zato že má čierne vlasy a rozne ozdoby po ksichte ( pamatám si ho len zbežne tak ozdoby može byť jedna náušnica na uchu ak ju ma ), ale podoba sa na ten štýl preto ešte nevypadol a nemusí byť ani zlý chalan ta nanho nejdem nadávať, a spievať narozdiel od plno ludí aj vie ale nie natolko aby reprezentoval superstar vo finále ale nebojte čím menej ludí je vo finále, tým viac ludí bude posielať hlasy iným a on raz vypadne
ach boze moj. dalsia nadrzana emo picka. keby si ho stretla normalne na ulici a keby nebol v superstar, tak sa po nom ani neotocis. slava robi na slovensku svoje
Ja ho poznam. A neni EMO, on je "neopunker". Ma cierne vlasy strapate...green day to tak ma. . A su EMO ?? Hehh. A to ze nevie spievat to nieje pravda. Spievat vie lepsie ako vacsina, ale najhorsie z finalistov.
rofl , proste ked tu ide o neho tak spev 15% , vyjadrovanie 5% , vyzor nehodnotim (to by mali dievcata) ale nemam ho mat inac preco nerad .. nepoznam ho takze tak
hmm...on je celkom super ale hovorim tho iba preto lebo tiez pocuvam punk ako on! mam rada Green day ako on! ale inak nic na nom super nevidim! vyjadrovat sa nevie a trosku cudne sa smeje!ale s kola na kolo je cim viacej namysleny uz by mohol vypdnu! ale som zvedava ako bude tancovat! a namiesto jeho thu mohol byt JOJKO!
ja mu fandim lebo je odlisny a na nikoho sa nehra a ma dobre vlasy... ja som videl ked raz povedal ze je EMO, ale podla mna to nie je celkom pravda... teda, ak je EMO, tak je jediny normalny, ktoreho poznam (nereze si zily ani nereve naschval atd). Spieva asi najhorsie z nich ale O blaznech zaspieval krasne. To sa mi strasne pacilo. Aj In the shadows bolo celkom fajn... No to od Tublatanky bola bieda, vybral si nahovno pesnicku (a to s tymi ruzami bolo fuj). Ale podla mna je odlisny ako vsetci ini spevaci celkovo na Slovensku, takze ked trocha podrastie a nauci sa speivat naozaj dobre, mozno nieco spravi aj... Lebo co spravia ostatni? co spravili Bezdeda a Cmorik? Hovno... Takych tu uz mame, ale henty typek tu este nie je. Podobne aj Simko.
Inak nebol by som proti, keby na mna tak baby leteli XDDD Ale troska starsie ako tie jeho 13-ky XD
nepaci sa mi, podla mna, je trapny, spievat nevie, len namotal baby na to, jak vyzera, a aj to nneni bohvieco...teraz je taky booom emo stylu, ze? fuha...tak proste namotal na to, ako vyzera, nic viac...ale paci sa takym ze 13-15 rokov...inym ee..moj nazor
Schizofrenik , že ťa baví pozastavovať sa nad takými vecami a zhadzovať sa na úroveň debila ts ts... šak máš v profile , že máš v spoločnosti vyššie poslanie
E! Mala Obluda! Presne to je, krpec co sa musi malovat a prefarbovat aby niecim zaujal okolie. Spievat nevie poriadne a jak sa tam drzi nechapem, zavesit za gule do prievanu!
niečo veľmi zle som ti spravil? to ma nemôžeš jednoducho ignorovať? robiť zo mňa debila? a ty si čo keď ma nazývaš debilom? uvedomuješ si vôbec čo táto nadávka znamená?(to si môžu hovoriť deti v materskej školke>> tyyy debiiil roztrhol si mi gate a pod..) keď si taký nadradený alebo čoja viem čo nechaj ma jasne?
a ešte k tomu čo mám napísane v profile každý to môže chápať inak, ja to tam mám viac menej pre seba lebo sa necítim ako ostatok ľudí ktorých denno denne stretávam
32. Flamerage >> uf tak sorry no ale aj tak ma to hnevá tohto ročná superstár je čistá kinder karden
ah boze..... ja uz len cakam kedy sa tu bude dat fakt o niecom kecat.... a nevim moze byt punk, neopunk, AMO aj tak netusim co je uz ktore.... ale ti ludia co maju po sebe povesane retaze(skor retiazky) tomu nechapem.... a k nemu..... podla mna aj robocop by spieval lepsie
ja mam taky nazor na konrada ze ve spievat to hej trochu neni najlepsi a urcite daky nadherny neni zase hmm to kazdy chalan je fesi ked ho upravia namejkapuju atd... a je to grazel cudujem sa vam ze by ste takeho aj chceli vy ste chuderi......
asi som divna............ale pri nadpise diskusie sa mi vybavila jedna kradkodoba postava jedneho nemenovaneho serialu.....ktory asi nikdo nepozera iba ja....druha myslienka po precitani prispevku zakladatela diskusie bola........kto to je preboha....a potom mi az trklo ze je to ten typek zo superstar....hm.........a v konecnom dosledku som prisla na to ze ja som normalna a cely svet je divny.....lebo superstar nepozeram
44 Flamerage, nemyslim si, ze je az take hrozne, ze posunuli vekovu hranicu. pozri sa na Dominiku Mirgovú. je rovnako stará a spieva dost dobre. dovolím si povedať, ze patrí do tohtorocnej najlepsej 4.
ak by zakazali hlasovat dievcatam do 18 roku tak by vypadol hned v prvom kole pretoze je najslabsi zo vsetkych a este ani jedno finale nezaspieval dobre. lenze on sa tam proste dlho udrzi. ale aj tak mu to bude nanic pretoze vecsina predchadzajucich superstaristov ktori prerazili tak boli to ti vypadnuty ktory boli hned na zaciatku. a ty co boli na tych lepsich miestach ani o nich nepocut pokial nieco neurobia(chindlerova) keby tolko krat nemala nehodu na svojom aute ani o nej nepocut. habera ju jak favorizoval a tie jej pesnicky su proste desne.... cize podla mna aj tak nikdy neprerazi a este je ktomu prilis mlady a hlas sa mu este zmeni...
ale niekto tu napisal pravdu ak by nebol v superstar a niekto by ho stretol na ulici tak by onho ani nezakopol a povedal by dalsi sprosty EMAK....
nesmies ma brat vazne smutny.......lebo som velmi narcisticka.....a viem ze superstar nepozeraju len dvanastrocne pubertacky ktore nerozoznaju falosny ton ni keby im ho dokdo zaziapal do ucha(ako moja sestra)........ale aj normalny ludia......ale podla mna superstar nieje o hudbe ale hlavne o tom.......ako robit co najvacsiu show.......ak by vyberali naozaj kvalitnych spevakov........tak preco sa potom k haberovi dostalo tolko speveckych antitalentov?pre tych co to nevedia...vsetci sa nedostanu ni k haberovi......vsetko to redukuje akasi predporota......a tej je suma fu(c)k koho posle dalej........a tym padom je to krajne nespravodlive.a je to len tak buda
Chlapec je trosku mimo. K spevu sa nevyjadrujem, pretože všetci vieme, že spievať nevie. Jeho štýl akože ,,emo,,čo najprv povedal, že je ,,EMO,, potom, že nieje, potom, že počúva ho punk, a jeho najoblúbenejšou skupinou je GREEN DAY tak to ma už dorazilo. Ako sorry ale ak je green day punk tak potom ja wiem spievať a o rok vyhram superstar.... Nemam slov....
Boze nechapem, ci vam to robi radost, ked na neho vsetci len nadavate a zhadzujete ho. A presne superstar je aj o shou a o tom, ci zaujme ludi, to je uz jedno preco.
Mozno nevie najlepsie spievat, ale o tom ci vypadne, rozhoduje Slovensko.
Ježiši martinko konráád, fúúúha to je ten najkrajšíí chlapec pod slnkom, bože, on je takýý úžasný, normálne so s toho PUFF. Jakože, je to šupa, on je úplne drsný, jakože a čo na to hovríte vy ? Viete lebo ja som sa donho zamilovala Myslíte si, že ma miluje ? Lebo ja si myslím ,že hej. Podla mňa som jeho tip. A poslala som mu asi 100SMSiek, takže ma maminka asi zabije ked dojde faktura, ale to nevadi. Pretože ja ho milujem a pre lásku obetujem všetku. Už planujem svadbu, hneď ako spraví príjmačky na strednú a ja dovrším 13 rokov pôjdeme sa zobrať.
Ou ja viem že my všeci závidíte, ale martinkooo je úúúúžasný a je len môj. Pretože minule mi v telke zakývyl TO bolo určite len pre mňa.
Podla mna je sam prekvapeny ze co sa to deje okolo neho a mysli si ze aky som dobryy ale uz by mohol niekto povedat ze jeho prejav a spev nema stavu..a je dost mimo pocuvatelnosti/ aspon tej mojej...je suchy a zakryva to akoze tym stylom- flegma-emo-tivnym / aj tak skonci ako mikla a ostatny / prisieli a odisli
Podla mna su vsety picky po 14 rokv sneho na makko! Nie ze by som mu zavidel ale nasralo ma ked vypadol Chreko a on tam ostal keby niesu baby do 14 rokov priprzdene tak by sa tam nedostal!
ako som sa dozvedela z dokrutky ked vypadol vraj on bol JEMNY PUNKER, co som musela predychavat do konca dokrutky ale nepredychala som to..kokot je to proste.D
sexosprvejkategorie.../jednym slovom povedane/...nechapem co je na nom take super...dokonca ani len spievat poriadne nevie...ako to tu uz niekto povedal,keby zakazali hlasovat ludom mladsim ako 18rokov/teda aspon holkam 11-14/ tak by vypadol hned...uz toto moze pokladat za uspech,chlapec...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
LOL a ten druhý koment je čo ?TO si akože sama odpovedáš?
Mne sa nepáči a nepáčil by sa mi ani keby som mala o 5 rokov menej
Inak nebol by som proti, keby na mna tak baby leteli XDDD Ale troska starsie ako tie jeho 13-ky XD
a naposledy si vybral tazkú pesnicku. radsej nech vyberá jednoduchsie a zaspieva, aby dojal co najviac ludí.
sam ma alebo mal v profile na superstar napisane že počuva emo tak ma neserte!
nevykoktané urevané namyslené decko!!!
niečo veľmi zle som ti spravil? to ma nemôžeš jednoducho ignorovať? robiť zo mňa debila? a ty si čo keď ma nazývaš debilom? uvedomuješ si vôbec čo táto nadávka znamená?(to si môžu hovoriť deti v materskej školke>> tyyy debiiil roztrhol si mi gate a pod..) keď si taký nadradený alebo čoja viem čo nechaj ma jasne?
a ešte k tomu čo mám napísane v profile každý to môže chápať inak, ja to tam mám viac menej pre seba lebo sa necítim ako ostatok ľudí ktorých denno denne stretávam
32. Flamerage >> uf tak sorry no ale aj tak ma to hnevá tohto ročná superstár je čistá kinder karden
na private to sledujem s kamosom a je uplne normalny chalan, inteligentny studuje na vysokej (aj ja-to len naokraj).
ale niekto tu napisal pravdu ak by nebol v superstar a niekto by ho stretol na ulici tak by onho ani nezakopol a povedal by dalsi sprosty EMAK....
Mozno nevie najlepsie spievat, ale o tom ci vypadne, rozhoduje Slovensko.
Ou ja viem že my všeci závidíte, ale martinkooo je úúúúžasný a je len môj. Pretože minule mi v telke zakývyl TO bolo určite len pre mňa.
slovensko sa deli na tych čo ho zbožňuju nenavidia a ktorým je ukradnutý
ja patrím do poslednej skupiny
ako som sa dozvedela z dokrutky ked vypadol vraj on bol JEMNY PUNKER, co som musela predychavat do konca dokrutky ale nepredychala som to..kokot je to proste.D
jednym slovom NEZNÁŠAM HO
(tak dvomi XD)
jaka som ja bola šťastna ked vypadol a netvrdila by som že len pubertiačky mu fandili aj moja 7 ročna segra bola nešťastna ked vypadol