ceska pesnicka green day .... , je to jedno EMo trdlo len o tom ani on nevie .. ale ako uz bolo spominane tak ma 503595032935 fanusiciek tak ma velku sancu to vyhrat aj keby spieval ako vitaz hviezdnej roty
a inak mate pravdu ze ma sancu vyhrat lenze to som tu prave nechcela preberat.To ze ho nemam rada ma teraz nezaujima to by som to napisala inak...takze?
mnooo ma velku sancu vyhrat, je zlaty a vstko ale je dost mala pravdepodobnost ze vyhra, pretoze je tam vela ludi ktory spievaju omnoho lepsie, ale Matko je moj oblubeny
ináč ma serie že ho označujú za "Punkera" keď je v čiernom a maľuje sa na bielo!!! nič z toho čo robíí a počúva či spieva nieje znakom punkerstva!!! Je to jeden posratý emo shit!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Kaja : Mas na mysli green day , Wake me up
?
..detom dojdu po case kredity.. a mamicky snad budu take rozumne a nenabiju im dalsie
A podla mna Mati superstar nevyhra...aj o jakkubovy petranikovy a Tomasovy bezdedovy som si myslela ze ich tam faninky podrzia ...a tam mate
ale osobne mi je mato sympaticky..mozno dokym neotvori hubu XD