rozmýšlam, kam ten tvoj kokotizmus siaha až.. neustále narážky, nedáš si pokoj, potrebuješ rýpať.
kompenzuješ si tým to, že nemáš svojho právnika?
ak by si bol taký dospelák vedel by si, že ak niečo robíš na vlastnú päsť, právne poradenstvo sa ti vždy zíde, keď sa ti nechce hrabať v zákonoch alebo si nie si niečím istý..
@xhtml ale niektori z nich naozaj maju pravnika (s tym ze ten pravnik moze byt ich kamos zo skoly, z vysky, s druhej fakulty, intraku, ci z birdzu , nie kazdy kto sa ohana pravnikom pravnika nema...
@xhtml a dieta moze mat svojho pravnika - rodinneho pravnika, ktory pracuje pre otca toho dietata, a v neposlednom rade "volal som svojmu pravnikovi" moze znamenat ze som volal ocovi do prace, ked ma pravnu kancelariu...
Zas mas komplexy? Nechapem co je na tom ked ma niekto pravnika v dnesnej dobe to nieje nic zvlastne...
Ked uz sme pri tom ty si to asi predstravuje ze ked niekto povie ze a svojho pravnika, ze ho vyuziva kazdy den a plati kazdy den ako don Corleone /aj ked ho nepotrebuje robi len pre neho /
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
"volal som s mojim pravnikom" a blabla..
Ale keby som mal nejaké otázky ohľadom našeho právneho systému viem komu mám zavolať
kompenzuješ si tým to, že nemáš svojho právnika?
ak by si bol taký dospelák vedel by si, že ak niečo robíš na vlastnú päsť, právne poradenstvo sa ti vždy zíde, keď sa ti nechce hrabať v zákonoch alebo si nie si niečím istý..
Ked uz sme pri tom ty si to asi predstravuje ze ked niekto povie ze a svojho pravnika, ze ho vyuziva kazdy den a plati kazdy den ako don Corleone /aj ked ho nepotrebuje robi len pre neho /