kedysi to bol Palmtop. ten som ale prestal pouzivat. teraz pouzivam telefon a Lotus Notes Calendar, nastastie sa daju zosynchronizovat co vyuzivam pravidelne tak raz za rok
Kolega má veľký zošit, ktorý nosí stále (v práci) pri sebe a zapisuje si tam všetky dôležité fakty, ktoré by sa mu mohli neskôr zísť. Stalo sa mi napr., že som potreboval vedieť niečo, čo bolo pred 2 mesiacmi, nevedel som si na to spomenúť a keďže sme na tom robili spolu, on to vo svojom zápisníku našiel. Vyzerá to byť veľmi užitočné, asi to vyskúšam
Tazko povedat. Ja som vyznavac roznych zositkov a diarkov, kam si znacim vyroky, citacie alebo vlastne myslienky, ale nikdy som si nezvladla udrzat pravidelne prispevky, cize ani diarik na povinnosti si uz nevediem.
nie diár, len taký zdrap papiera a dávam do kalendára také zašifrované kokotiny niekedy, že písmeno, alebo znak aby nikto nemohol prísť nato, o čo ide a potom keď sa nato pozriem po roku alebo tak, ta mám depky .(, bo to buď bol krásny deň alebo som niečo chcela a nesplnilo sa to :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a potom ešte školský zápisník pre termíny písomiek
tento rok som si ho zakupila sama
až som dospela k tomu, že nie je nič lepšie ako normálny papierový diár. úplne vážne.
milujem svoj Moleskine a aj svoj samostatný zápisník Moleskine Pac Man edícia
dostávajú zabrať