a teraz si vypocujem aky to je chujovy telefon, lebo nema tie a tie funkcie... ja som chcela lacnu dotykovku a chcela som ju v nejakej zaujimavej farbe, vybrala som si ruzovu, lebo sa mi paci, ked su niektor veci take dievcenske, napr ruzovy mobil, notebook a pod... ja mobil pouzivam len na telefonovanie, smskovanie a na hudbu, tym padom mi vyhovuje... nebola by som proti, keby mal aj wifi, ale to by už nestal 115 eur
mal som mnozsto kadejakych mobilov, aj dotykovy...ale vratil som sa k jednej starej nokii, co nema ani farebny displej, ale zasa je takmer nerozbitna a baterka vydri 2 tyzdne...a nelutujem, väcsinu tych funkcii v spickovych telefonoch som pouzil len ked som to skusal a potom uz nikdy.
pôvodne som dotykový nechcel, chcel som SE elm alebo hazel, ale mám LG arena a myslím že už by som nevymenil aj keď je to trošku dodrbkany mobil (software, procesor, kopa malych drobnosti).
mám s qwerty klávesnicou, bol dva razy taký drahý ako dotykový...otec má dotykový, je dobrý, ale ak si ho porovným s mojím... tak radšej môj než jeho dotykovka, ale ani jeden nie je zlý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a teraz si vypocujem aky to je chujovy telefon, lebo nema tie a tie funkcie... ja som chcela lacnu dotykovku a chcela som ju v nejakej zaujimavej farbe, vybrala som si ruzovu, lebo sa mi paci, ked su niektor veci take dievcenske, napr ruzovy mobil, notebook a pod... ja mobil pouzivam len na telefonovanie, smskovanie a na hudbu, tym padom mi vyhovuje... nebola by som proti, keby mal aj wifi, ale to by už nestal 115 eur
chcem
boh vie kedy dostanem (ACh)
Ďalšia módna vec
Byť hrdá na to, že nemám niečo, čo má zrazu dosť ľudí.. trebaa
Ja mám už druhú dotykovku za sebou a som nadmieru spokojná, určite by som nemenila. Je to aj praktické, aj to dobre vyzerá.
A nie, necítim sa zahanbene, že mám niečo, čo je považované za módny výstrelok
Je to moja druhá dotykovka a som s nimi nadmieru spokojný, už tlačidla nikdy viac !
a k téme nemám ale budem mať
ja viem že je to ni je nič moc ale obľúbil som si ho
ten som kedysi úplne najviac chccela