mejl a FB sú pre mňa dosť osobné. nieje to o tom, že by som mu nedôverovala a myslím si, že aj tak by sa mi tam nehrabal ale vo vzťahu si treba zachovať niečo svoje. a to, že budeme mať svoje heslá nás vo vzťahu nikam ďalej neposunie...
mám heslo od kamarátovho aj druhého kamarátovho vlastne ani neviem čoho, ale dal mi heslo...nemám potrebu chodiť mu tam, ale považujem to, že mi ho dali, za prejav dôvery. Moje heslo má kamarát, ale tiež neviem, načo by tam chodil...to je proste individuálne, ale nemyslím si, že by to bolo v akomkoľvek vzťahu potrebné. Súkromie je proste súkromie, a to je jedno či sme kolegovia, kamoši, manželia, mama s dcérou alebo ja neviem kieho.
mam heslo a nikdy som ho nepouzila aby som nieco kontrolovala
aj on ma heslo a to jednoducho z toho dovodu, ze nechcem mat pocit ze to pred nim musim schovavat inak by nieco spravil.. dodava mi istotu ked ma nad vsetkym kontrolu a napriek tomu do toho nezasahuje a tak by to aj malo byt, podla mna by ludia vo vztahu nemali mat pred sebou tajomstva..
ano pozname svoje heslo ved preco aj nie... nikdy nevies co sa moze stat a co nie... niekedy to moze byt potrebne. samozrejme ze tam nechodim kedy sa mi zachce, ale ked napríklad nemoze ist ten druhy na net a potrebuje sa dozvediet nieco z mailu tak preco by som mu to nepozrela a nepovedala mu o tom ked ma poziada?
Mám. Nie, že by som to na niečo používala, znamená to len to, že sa na mojom počítači môže prihlásiť k svojim účtom, alebo mu môžem niečo za neho pozrieť.
mal som heslo od mailu, pretoze som ho obcas pouzival
mal som heslo od fb, pretoze som si od nej posielal veci na farmville a hentie fb hry, ale bolo to ciste z pragmatickych dovodov..potom si tie hesla pomenila, pretoze sa jej nepacili a kedze uz nepotrebujem ani jej mail, ani fb acc, nestaram sa o to..
aktuálne partnerku nemám, ale s bývalou partnerkou som si vybudoval takú dôveru, že aj teraz, ked nie sme spolu a má iného partnera, by som jej dal všetky svoje heslá od všetkého možného, od bankového účtu po facebook, lebo viem, že by to nikdy nezneužila
a nech by si čítala čo chce, nemám sa za čo hanbiť
Nie, nemám, žiarlila by som aj na to, čo nie je, teda, len na to čo nie je, pretože nie je nič, ale keby som mala to heslo tak by toho ničoho bolo viac takže ho ani nechcem
obaja máme rovnaké heslo nevidím v tom problém, sme spolu viac než 5 rokov a nemáme pred sebou co tajit ... (navyse je to fajn, ked mi napr nejde net, alebo k nemu nemám prístup a ja mu zavolám nech mi skontroluje mail ak od niekoho čakám niečo dôležité a nemusím nahlas hovoriť súkromné heslo )
Nikdy som nemala a ani nechcela, pretože to považujem za choré.
Pre mňa to je o tom, že človek človeku neverí ak potrebuje jeho heslo od niečoho, že ho napríklad nepodvádza alebo čo. A je to hrozné narúšanie súkromia.
Celé je to pre mňa o tom, že vzťah je o dôvere, ak mám potrebu konkrolovať priateľovi trebars fcb, neverím mu. A ak ma chce podvádzať tak tomu nezabránim tak že mám jeho heslo... teda možno ano ale jeho túžbu po inej tým nezničiím, teda je ot pre mňa len riešenie následkov nie príčim nejakého problému.
V neposlednom rade sa poznám a premyslala by som nad kazdou malou hlupostou...
Som presvedcena o tom ,ze ak si partneri veria a su si isti laskou k sebe, nic take netreba. Ani v pripade ze to tak nei je.. tiez to treba riesit inak
nemám, ani on moje nie.. a v živote sme ani jeden nespomenuli, že by sme to heslo chceli, načo.. okrem toho, neviem čo by som robila na jeho účte pozerala novinky ľudí, ktorých nepoznám?
vzhľadom na to, čo všetko riešim s ľuďmi na fcb a podobných sieťach by to nerobilo dobrotu... lebo by to nenarúšalo len moje, ale i cudzie veľmi intímne súkromie, a nebolo by ot fér voči ostatným... navyše, ako bolo povedané vyššie, keď mi verí, tak na čo chce vedieť heslo a čítať mi poštu?
Nie som v žiadnom vzťahu, ale nikdy by som nechcela po mojom partnerovi/-ke žiadne heslo od facebooku, birdzu, g+, ani od ničoho x_X Rovnako by mi bolo nepríjemné, keby to tá dotyčná osoba chcela po mne a absolútne by to nepripadalo do úvahy. To nie je vec dôvery, to už je narúšanie súkromia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Nechápavo som sa pozrela,keď kamoš dnes zahlásil ,, na mojom FB je nuda,idem popozerať fb mojej drahej "
inak nie.
mejl a FB sú pre mňa dosť osobné. nieje to o tom, že by som mu nedôverovala a myslím si, že aj tak by sa mi tam nehrabal ale vo vzťahu si treba zachovať niečo svoje. a to, že budeme mať svoje heslá nás vo vzťahu nikam ďalej neposunie...
Ale v podstate ide hlavne o to že by si ženská pozerala správy a tým by nezasahovala len do môjho ale často aj do úplne cudzieho súkromia.
aj on ma heslo a to jednoducho z toho dovodu, ze nechcem mat pocit ze to pred nim musim schovavat inak by nieco spravil.. dodava mi istotu ked ma nad vsetkym kontrolu a napriek tomu do toho nezasahuje a tak by to aj malo byt, podla mna by ludia vo vztahu nemali mat pred sebou tajomstva..
(Ale roztrhlo by ma od pokušenia, čiže som strašne rada, že ním nedisponujem )
....videla som tam to čo som vidieť nechcela... V tých nervoch som mu dala košom ...
A tak teda,nikdy viac D aj keď to bola náhoda
mal som heslo od fb, pretoze som si od nej posielal veci na farmville a hentie fb hry, ale bolo to ciste z pragmatickych dovodov..potom si tie hesla pomenila, pretoze sa jej nepacili a kedze uz nepotrebujem ani jej mail, ani fb acc, nestaram sa o to..
a nech by si čítala čo chce, nemám sa za čo hanbiť
Pre mňa to je o tom, že človek človeku neverí ak potrebuje jeho heslo od niečoho, že ho napríklad nepodvádza alebo čo. A je to hrozné narúšanie súkromia.
Celé je to pre mňa o tom, že vzťah je o dôvere, ak mám potrebu konkrolovať priateľovi trebars fcb, neverím mu. A ak ma chce podvádzať tak tomu nezabránim tak že mám jeho heslo... teda možno ano ale jeho túžbu po inej tým nezničiím, teda je ot pre mňa len riešenie následkov nie príčim nejakého problému.
V neposlednom rade sa poznám a premyslala by som nad kazdou malou hlupostou...
Som presvedcena o tom ,ze ak si partneri veria a su si isti laskou k sebe, nic take netreba. Ani v pripade ze to tak nei je.. tiez to treba riesit inak