A... neviem, čím to je, ale ja viem chodiť a mne vydržia aj tie lacné, možno mám na to nos A hlavne, ak ich bude veľa, tak ich budem striedať a nestihnú sa zničiť, takže veľa, veľa (v prípade, že budem mať na ne miesto
@uspavanocka ak sa znackou mysli fakt znacka a nie akoze znacka, tak kvalitna je pomerne vzdy..jedna znama ma napriklad uz asi 4-5 rokov 2-3 pary louboutiniek (samozrejme sa o ne aj stara, ale tiez v nich chodi vzdy ked moze) a doteraz vyzeraju ako nove..
@trdelniiiq hej chybaju mi tam slova "nie vzdy" no to by som sa cudovala keby sa louboutinkam nieco stalo, tie moje preziju aj mna si myslim. ale zas vies tam si za to fakt zaplatis
neviem, nad značkou som sa nikdy nezamýšľala, ale keď som si tak zrekapitulovala obsah skrine, prišla som na to, že naozaj často kupujem značkové, ale u mňa ani tie dlho nevydržia (sandále Tom Tailor som roztrieskala behom 2 rokov, Conversy za mesiac)
no ja si snažím kupovať pevné, s pravdepodobnosťou že dlho vydržia a čo v najlepšej cene.... keď si človek kupuje všetko sám len z výplat z brigád postačia aj fily za 25e z anglicka a poviem vám, mám ich vyše roka a pol, stále sú geniálne, stále sp neskutočne pohodlné (tenisky mi dlhšie ako pol roka ešte nevydržali) a keď sa zničia tak si kúpim také isté
a každému ich odporúčam, kto chce za takú cenu kvalitné a pekné tenisky
boty mám iba značkové a žiadne sa mi nerozondili zatiaľ čiže to nemienim meniť a začať kupovať šmejdy keď iným nevadí čo nosia ich problém, radšej investujem a viem že s nimi nebude problém
mne sa dobre chodí aj v teniskách za 5 € z Tesca, ale čižmy by som si tam nekúpila na leto si radšej kúpim veľa lacných pláteniek a sandálov a mám ich na jedno leto, pretože druhý rok by ma už nebavilo nosiť ich a to jedno leto vydržia úplne v pohode rovnako ako značkové, ale zimné topánky si kupujem radšej kvalitné.
Mám nadmerné chodidlá, tak pochopitelné už len z tejto stránky, že drahé značkové, potom tiež, že dlho vydržia, sú kvalitné, pohodlné, pekné a s etiketom značky.
Kvalitne a bez debaty. Musia byt lahke, pohodlne a ked je dobra cena, nevaham. Ale viac ako 100 eur by som za topanky nedala. Botasky mi vydrzia aj 2-3 roky (neviem ako to robim a topanky na opatku si kupujem len z JG kozene.
Nikdy by som neobula topanky z tovarne Hoi-Chu-Li apod.
Ako tu už písali, na zimu/športové si kúpim určite kvalitnejšie... Ale také tenisky na leto atď. som si vždy kupovala z Poľska, vydržali mi tak pol roka a potom som si kúpila druhé.
a inak mam iba dvoje botasky ... jedny stali 14 € a druhe asi 20 € aj jedny aj druhe z trznice a drzia stale uz asi pol roka takze naco kupovat jedny drahe znackove za co ja viem 50 € ? a jedine znackove mam z deichmanu aj ked teraz neviem znacku stali 30 € cca. a to su zimne no a tie mam asi 3 roky uz ale zas tento rok som ich mal len raz obute lebo ja nosim zimne boty az ked su fakt kalamity lebo neznasam to obuvanie a vyzuvanie komplikovane
mám oceľové boty, tie ma určite ešte prežijú ale čím ďalej tým viac nosievam obyčajné "číňanky", samozrejme kvalitnejšieho spracovania, lebo fejky z číny a turecka sa rozpadnú behom dvoch týždňov. no paradoxne najdrahšie boty používam na šport. Momentálne New Balance, v budúcnosti možno skúsim Asics. Predsa len pri behu sú nohy najviac namáhané a vyžadujú kvalitu oveľa viac ako pri obyčajnej chôdzi.
mne vydržia rovnako aj tie lacné, aj drahé.. pretože sa o ne nestarám, skopávam ich z nôh, nerozväzujem a podobne.. čo už, som taká.
a väčšinou si teda kupujem podľa toho, aké sa mi páčia.. u vietnamcov nie, ale také tie klasické 20 eurové v Deichmane alebo kde.. teraz som si napr. zimné kúpila vraj kvalitné, nie zrovna najlacnejšie a po 3 týždňoch sa mi úplne odlepila podrážka.. akurát si mám ísť o pár dní pre peniaze čo mi za ne vrátia, tak si rovno kúpim aspoň dvoje za tú cenu obyčajnejšie
Základ je aby bola obuv pohodlná aby sa ti v nej dobre chodilo a aby sa páčila. Až potom by si mala začať riešiť cena. Ja som teraz trochu zainvestoval a kúpil som si bežeckú obuv je veľmi ľahká a priedušná. Presnejšie tieto salomony » www.adamsport.eu/panska-bezecka-... určite sa dá kúpiť taká obuv aj lacnejšie ale ja som chcel salomony . Keď v ních chodím cítim sa ako bosý (v dobrom)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
nejde o to, že sú značkové (inak to je strašne dementný výraz), ale o to, že sú kvalitné.
Milujem boty :/ chcem ich mať najviac na svete
A... neviem, čím to je, ale ja viem chodiť a mne vydržia aj tie lacné, možno mám na to nos A hlavne, ak ich bude veľa, tak ich budem striedať a nestihnú sa zničiť, takže veľa, veľa (v prípade, že budem mať na ne miesto
napr. tieto topanky sa mi pacia, a je mi jedno ci su znackove alebo nie
kvalitne...
takze kvalitne..
nepotrebujem nosit znacku alebo nosit dajake vyvhytene boty..
tieto si kupim uz coskoro..ked sa otepli
a každému ich odporúčam, kto chce za takú cenu kvalitné a pekné tenisky
ale zase možno by sa zišli jedny kvalitné...no bola by to nuda chodiť stále v tých istých
Nikdy by som neobula topanky z tovarne Hoi-Chu-Li apod.
Ja si kupujem topanky aj 2 hodiny, lebo mam dlhe palce a vzdy ma 37/8 tlaci a 38/39 mi je volna :/
no turistické, športové, a čižmičky to "musím" mať "drahšie" a hlavne z obchodu- nie z tržnice
a väčšinou si teda kupujem podľa toho, aké sa mi páčia.. u vietnamcov nie, ale také tie klasické 20 eurové v Deichmane alebo kde.. teraz som si napr. zimné kúpila vraj kvalitné, nie zrovna najlacnejšie a po 3 týždňoch sa mi úplne odlepila podrážka.. akurát si mám ísť o pár dní pre peniaze čo mi za ne vrátia, tak si rovno kúpim aspoň dvoje za tú cenu obyčajnejšie
a kúpim také, ktoré sa mi páčia ALE nikdy by som za ne nevyhodila veľa peňazí...
Ja tieto, a mám "značkové" botasky, ale nejako sa už začínajú rozpadávať.
aj to som to po roku vyhodila, lebo sa to roztrtkalo.
filip