Mám dvoch lemurov...jeden sa volá Isaac a druhý je Francis II of France.
A doma mám plyšového medveďa, ktorý sa volá Jednorožec lebo @lawey je obrovská studnica inšpirácie.
Ale chýba mi plyšová mačka....aj keĎ viac by som ocenila tú skutočnú
niekto mi kúpte plyšové morča a leňochoda a asi aj lemura a kapybaru a ktoviečo ešte mám obľúbené, len si na to nespomeniem a možno vás za to budem milovať do konca života (ale asi skôr nie, hoci to nie je tak ľahko zohnateľný zoznam tak, aby to bolo aj pekné, nedám sa až takto ľahko kúpiť... ale ak budete spĺňať ďalších neviemkoľko lucinkiných predpokladov, toto je vhodný začiatok
Mám tučniaka, volá sa Persival vraj už také meno mal lebo mi ho Ježiško objednal z nejakého katalógu a ľubim ho a stále budem.. už je to 18 rokov a potom mám ešte zopár tučniakov, na nich nedám dopustiť.. Huskyho, ktorého som si doniesla z BA potom Spongboba (moja ďalšia veľká láska) a takého zajačika od kamarátky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
leňochoda :happy:
A doma mám plyšového medveďa, ktorý sa volá Jednorožec lebo @lawey je obrovská studnica inšpirácie.
Ale chýba mi plyšová mačka....aj keĎ viac by som ocenila tú skutočnú
nežartujem.
Olympko
Beni
Hav-Hav
Vav-Vav
Hav- Hav II
Blinki
Timi,
Deny,
niekto mi kúpte plyšové morča a leňochoda a asi aj lemura a kapybaru a ktoviečo ešte mám obľúbené, len si na to nespomeniem a možno vás za to budem milovať do konca života (ale asi skôr nie, hoci to nie je tak ľahko zohnateľný zoznam tak, aby to bolo aj pekné, nedám sa až takto ľahko kúpiť... ale ak budete spĺňať ďalších neviemkoľko lucinkiných predpokladov, toto je vhodný začiatok
ale lúbim svoju ofcu,co je vlastne vankusik
na dne skrine.
nechce sa mi ho oprať
a bála by som sa že by to pranie už neprežil