Ak máš rád/a ferrari tak sa pripoj do našej Slovenskej Ferrari skupiny. Naša stránka je www.slovakferrari.wordpress.com . Na našej stránke nájdeš všetko nové o ferrari tak sa pripoj
Nemusim ich.... Ako dlhe roky boli mojou oblubenou stajnou F1, ale viem, ze sa k ich autam asi nikdy nedostanem a vedia to aj oni. Bol som vo FR na Autosalone a mam fotky pri P1cke McLarane, vo vseliakych Jaguaroch a k ich autam sa clovek ani nedostal, proste mame tu auta, sme Ferrari a dovidenia; ti co vyzerali ako prachaci sa dostali k Masserati....
Až mi je ľúto, ako si pod "Ferrari" všetci "fanúšikovia" predstavia vždy len posledný model (naposledy 430 a teraz 458) a všetky predošlé pre nich automaticky prestanú existovať. Podobne Lamborghini, BMW... (ach)
Čo tak
Alebo 288 GTO, 360 Challenge Stradale, 612 Scaglietti...tie pre väčšinu ani neexistujú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Čo tak
Alebo 288 GTO, 360 Challenge Stradale, 612 Scaglietti...tie pre väčšinu ani neexistujú.