Rád huby jem. Keď som bol mladší, tak ma veľmi bavilo ich zbierať, rád som chodil aj sám do lesa na dubáky a pod... Teraz by ma na to už nikto neprehovoril... Tento rok som bol na hubách len 2 krát (lysohlávky , a aj tak som nič nenašiel
Rada zbieram aj jem, ale nerada jem to, co nazbieram ja . Az po dokladnej kontrole skusenejsich hubarov. (Moja tohtorocna hubova bilancia sa blizila k pomeru 40% nejedle, 20% otravene, 5% smrtelne jedovate a len zvysnych 35% boli huby pozostavajuce z TEORETICKY jedlych exemplarov - teoreticky preto, ze 60% z tych 35% bolo červivých..Takze ak ma niekto zaujem o skrytu samovrazdu, nech da vediet a nabuduce ho pozyvam na smazenicu.)
Milujem ich, dokonca som na ne aj párkrát bola so svojím dedom a jediné čo som našla, bolo pár nejedlých hríbov, pretože ICH NEVIEM HĽADAŤ. Čumím kamsi do blba Tož, hríby radšej jem ako hľadám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov