nie, lebo zima,sneh,mokro,moc oblecenia,vela tmy,suchy vzduch z radiatorov a zelektrizovany kocur,na trave pri vode sa neda sediet..sopel,zmrznute prsty a nervy pri otvarani vchodu.
nemám rád zimu, lebo mám problémy s prekrvovaním a cievami a je mi zima celý rok, no v zime je to ešte horšie, stále ma strása a prechádza mi mráz po chrbte, aj keď mám na sebe neviem čo a necítim si prsty, ktoré mi modrajú
Nemám k zime žiaden negatívny ani pozitívny vzťah a nikdy som nechápala otázky typu, či mám rada niektoré ročné obdobie. Každé ma svoje výhody a nevýhody, na každom mám niečo rada a niečo nie, to sa nedá hentak jednoznačne.
Milujem ziimuuuuuuuuuu milujem sa preháňať na doske na horách, milujem pukotavý sniežik pod nohami, milujem ked sa môžem zohrievať s niekým pri čajíku, milujem vianoce, silvester, vianočné trhy, tú atmosféru, zima je tak krásna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
len z okna vyzerat jar..
tak.