jal len ze od teba ani jedno pekne slovo nepadne, a co tam napisat 33 raperov ked max. je v ankete 10???inac ta posledna veta znamenala-ze k niektorym uz ani komment netreba bo uz kazdy pozna take pripady disappointed:neber osobne)
nemám rada slovenský rap a hip-hop, ale jedna výnimka tu je - projekt Modré hory od Lyrika a Bene... škoda, že končia... jediná skutočne originálna a inteligentná hudba tohto žánru u nás
@corferatu666 tú skladbu majú Tragikomix Ináč neviem preč sa všetci stažujú že hip-hop neni hudba, ža patrí do záchoda atd... To už vám načisto jebe??? Ale tak zase taký názor majú vačšinou ešte tí nedozretí....
Ešte mám rada Čistychovove Áno či ne gandža, od Veca Na ho-rách, Opakov Sen, ktorý sa musel splniť, Čoo od Mikyho Moru, klasika Názov Stavby a to je asi tak všetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Ideš vyolávať konflikty?
Stanica Projekt
Sketa
Druhá Strana (Moloch Vlavo)
MOMO
ale potom by sa nezmestila zverina
ale ja mam racej americky rap z prelomu 80 a 90 rokov , tam niekde je sila tejto hudby .....
a kde je PLEXO ?
ty si nejaka nespokojna, kazdu moju anketu si doteraz skritizovala. no co je veci.................(wem ale nepowem)
ale tak momentalne M.A.S.A.K.E.R - Luger a Návyk
a ptm Dramatikz
jal len ze od teba ani jedno pekne slovo nepadne, a co tam napisat 33 raperov ked max. je v ankete 10???inac ta posledna veta znamenala-ze k niektorym uz ani komment netreba bo uz kazdy pozna take pripady disappointed:neber osobne)
zalezi od toho co je pre teba des
este aj Hafner, to je proste typec
Ešte mám rada Čistychovove Áno či ne gandža, od Veca Na ho-rách, Opakov Sen, ktorý sa musel splniť, Čoo od Mikyho Moru, klasika Názov Stavby a to je asi tak všetko.
Také tie vtipné veci s chytľavou melódiou.
paťko je citlivý chlapec
Kontrafakt bol kedysi velmi dobry,ale teraz strasne skomercnel..komercia moze byt dobra,ale KF sa nehodi :/