milujem Vianoce tento rok budu tazke, pretoze budu prve bez jedneho z clenov nasej domacnosti. verim ale, ze my ostatni budeme schopni dat si navzajom tolko lasky , mysliac prave na smutok z toho, ze starka uz s nami nie je , ze budu svojim sposobom aj tak magicke
teším sa na Slnovrat, pripomínam si ho sama a po svojom a 26.12. sa stretávam každý rok s rodiou, otec aj dedko majú meniny a sestra narodeniny a už sa nejak zaužívalo, že sa zliezame všetci. a potom väčšinou idem do mesta na pivo ale tie sviatky ako také v zásade ignorujem.
Hej ale viac mám rada to obdobie pred Vianocami, keď sa na ne tak teším a všade je atmoška a upratujeme s mankou a pečieme, a keď zháňam/vyrábam darčeky, obaly, pohľadnice.. a potom už na prvý sviatok na mňa doľahne taký smútok, že toto bolo všetko? A že si ten štedrý deň vôbec neviem užiť ako v detstve, a odvtedy sú už tie voľné dni skôr taká nuda.
Ako malý som ich mal rád kvôli darčekom a kvôli tej atmosfére. Dnes ma už neteší ani jedno. Celkovo ma neberú tieto sviatky, oslavujem ich len preto, že moja rodina ich má rada a ja ich nechcem mojou ľahostajnosťou k nim sklamať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Zbytok dní v roku ich kurva nenávidím
Ale vždy sa teším !