Psy sú tiež milé, ale robia len to, čo ich človek naučí. Ale mačky majú svoju povahu a nedajú sa vycvičiť...robia si čo chcú a to je na nich super a navyše sú malé, milé a narozdiel od psov voňajú ...aspoň moja ako ktosi povedal...mačiatko je umelecké dielo
Tak ako @walrus Aj môj kocúr krásne vonia! Teraz, keď je ešte mača
Ja som typ na mačky, aj keď milujem aj psy. Na mačkách ma priťahuje tá ich povaha, robia čo chcú, ľahnú si, kde ony chcú, jedia len čo im chutí a celkovo, majú svoju osobnosť A sú tak rozkošné
Síce ma dosť desí, keď si sadne na gauč a aj desať minút niečo pozoruje uprene v kúte...
Mám rád inteligentných veľkých psov ale neznášam tie štekajúce hovná čo každá druhá pipinka ťahá za sebou a ktorí umierajú na jedinú diagnózu, chlp v žalúdku.
Ja mám radšej jednoznačne mačky. Psy neznášam. Iba tie velke. Malé sú nechutné. Mačky sú zlaté, kľudné a neskákajú. Voňajú. Psy Vás oskákajú, oslintajú a smardia. Niekedy sú aj neslušné... viete čo tým myslím. Mačky to nikdy nerobia, aspoň nie na ľuďoch a stromoch a iných predmetoch. Alemám rada tie veľké strážne psy, tie to nerobia... myslím....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
mačiek sa bojím
ale inak psov viac, len je s nimi viac roboty
a celkovo... asi obYdve
-
Je to narovnako, ale domace zviera by som si nikdy nekupil, max. len prichylim pripadne nakrmim tulacika. Ale zvieratko v byte, ee.
Ja som typ na mačky, aj keď milujem aj psy. Na mačkách ma priťahuje tá ich povaha, robia čo chcú, ľahnú si, kde ony chcú, jedia len čo im chutí a celkovo, majú svoju osobnosť A sú tak rozkošné
Síce ma dosť desí, keď si sadne na gauč a aj desať minút niečo pozoruje uprene v kúte...