@teal@5 Kvôli myšlienkam na smrť, zlej nálade, neúspechu vo vztahoch a milionu dalších vecí. Ale som rád že to zvládate/zvládame bez straty viery v seba samých.
@abstraktdepres@6 a ty sa nemáš rád? Veľa ľudí má v hlave niečo, čo ich v živote obmedzuje, to si predsa nikto nevyberie. Ak žiješ ako normálna osoba, nikomu neubližuješ, nikomu si nezničil život, si sebestačný, na nikoho neprenášaš svoje problémy, prečo by si nemal mať nárok mať sa rád? Pre mňa je aj to negatívne čo si popísal pekné. Podľa mňa je dôležité sa akceptovať aj s negatívami, pretože nie všetko je naša vina a nie všetko budeme na sebe, alebo v sebe, schopní zmeniť.
@abstraktdepres@8 v pohode, sorry. Ak by to ale náhodou bolo kvôli tomu že nechceš byť súdený, len si spomeň, že tí ľudia čo si to budú čítať majú taktiež svoje sračky a sú jebnutí a ja, čo teraz poúčam, som jebnutý detto a život je kvôli tomu vtipný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov