mam aj knihu, do ktorej zapisovala mama vsetky tie blbosti, kedy som sa prvykrat prevalila na brusko, z bruska na chrbat, kedy som sa posadila a bla bla... potom samozrejme fotoalbum, odlozene prve vlasky, dokonca mam kdesi odlozenu aj perinku, kosielku z krstu, nejake detske oblecenie... do pivnice sa toho vojde vela -.-
som druhé dieťa, rodičia už nebolo toľko fascinovaní mojím vývojom ako pri bratovi, takže na také blbosti srali.
(plus aj na také veci, čo bolo moje prvé slovo, nemám žiadne audionahrávky a podobne. v podstate o svojom detstve viem len to, čo si sama pamätám, lebo naši si pamätajú len brata )
mám denník keď som bola malá tak do neho písali rodičia..a aj mi odkladali zúbky ale už neviem čo je s týmito vecami a mám košieľku keď som bola na krste
x fotoalbumov, aj kus vlasov vždy až zaplačem, aké som mala krásne blonďavé, a už nemám a ešte aj tie slová mala mamina zapísané... neboli to moje prvé, ale moje špečialitky napr. "bajaj"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
(plus aj na také veci, čo bolo moje prvé slovo, nemám žiadne audionahrávky a podobne. v podstate o svojom detstve viem len to, čo si sama pamätám, lebo naši si pamätajú len brata )
a hej , je tam všetko -aj vlasy, aj fotky, aj dôležité písomnosti
a mám kopec fotiek
plus tatisa, ktorý mi strašne rád hovorí čo som robila za mlada.
a okrem toho mám zaznačenú moju výšku a váhu asi do 12ich rokov a tiež mám odložených veľa mliečnych zubov