A potom asi Británia a Írsko, i keď som tam nikdy nebola. A Švédsko a Nórsko sú určite tiež krásne a žije sa im tam dobre, ale tam do všetkých štyroch posledných spomenutých jedine na dovolenku (ale poriadne dlhú a viackrát).
Mal som. Potom prišla príležitosť na prestup od sna k realite, ktorú som využil. Moje predstavy o krásnom slnečnom počasí vystriedala trpká realita neznesiteľného tepla, extrémnej vlhkosti vzduchu a absolútneho preľudnenia. Rekreačná prechádzka mestom sa po 200 metroch chôdze zmenila na nočnú moru pre neznesiteľné potenie a šprintu hodného zadýchania.... Ale tak zvykol som si, zdržal som sa 2 roky, sen pominul a uvažujem nad novým.
seyschely alebo neake ine puste pekne ostrovy kde ludia radsej spievaju a bavia sa a neriesia to ze koho zase oklamat aby som mal peniaze.proste lazo plazo.prec od civilizacie
Chcela by som ísť do Anglicka, síce, počasie tam nie je ideálne a ja konkrétne neznášam lejaky, hmly a teploty okolo 15 stupňov, ale tak veľmi tam chcem ísť, že som schopná prispôsobiť sa. Ináč USA, buď západné pobrežie, Los Angeles, San Francisco, alebo presne opačne - východné - NY, Washington...
@Mielikki nechápem, čo ľudia vidia na škandinávii, kde je len zima, zamračené a slnko poriadne ani nevidia navyše ľudia sú rezervovaní a chodia s hlavou nadol... o čom to je??
@tesfaye nádherná príroda, žiadne horúčavy, a možno že tam by mi ani nevadilo, že to slnko zasa raz musí svietiť a hriať, lebo tam je to vzácnejšie a čo sa týka ľudí... síce osobne neponám nikoho odtiaľ, ale načo škatuľkovať pola zažitých stereotypov?
@Mielikki 5 dní v Štokholme mi stačilo...švédi, strojovo letiaci do roboty a so sklonenou hlavou idúci z roboty...fakt bolo vidieť, kto je imigrant a kto domáci...aj černochom v tej krajine odchádzala tá iskra z očí...s neznámymi cudzími sa bavia až keď sú ožratý...turistom pomôžu, ale sú takí odmeraní...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
A potom asi Británia a Írsko, i keď som tam nikdy nebola. A Švédsko a Nórsko sú určite tiež krásne a žije sa im tam dobre, ale tam do všetkých štyroch posledných spomenutých jedine na dovolenku (ale poriadne dlhú a viackrát).
naproti tomu v Barcelone to bolo úplne iné