no ja pouzivam oboje a maska je viac ucinna lebo obsahuje viac vitaminov a pomaha na konkretny problem ale aj po umyti mas z nej take tazke vlasy a vyzeraju mastno tak si to davam len cez vikend ked nejdem do skoly a kondicioner tiez pomaha ale pomalsie ale teraz v zime si davaj urcite aj masku lebo zima skodi vlasom, teraz maju v oriflame taku dobru s kakaovym maslom len za 2,49 €, kontaktuj svoju oriflame lady ale aj dm maju dobre masky tie ich balea
@skate44 rozdiel medzi balzamom a maskou je taký, že balzam po umytí vlasov šampónom má za úlohu uhladiť štruktúru vlasu, aby bola menšia pravdepodobnosť že sa pri česaní rozštiepi alebo zlomí, zatiaľ čo maska ma za úlohu vlas vyživiť zvnútra... takže vpodstate balzam iba zahladí problém zničených vlasov a maska ho rieši tak ako povedala pumaamravec, maska sa používa maximálne raz týždenne, keby ju používaš častejšie tak by to vlasy len zbytočne zaťažovalo a spôsobovalo mastenie... podľa mňa je ideálne pokiaľ máš lámavé vlasy, alebo rozštiepené končeky používať balzam po každom umytí a masku raz za 1-2 týždne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
netuším ale asi by som súhlasila @1 z toho čo som v hypermarketoch otvárala, tak asi hej
balzam si das na umyte ale vlhke vlasy, nechas ho kratko posobit a potom zmyjes, je to nieco ako kondicioner a mal by sa pouzivat 2-3 tyzdenne.
masku si davas vynimocnejsie a na viac znicene vlasy, asi raz za tyzdne a nechava sa posobit aj 20 minut a potom sa tiez zmyje.
Ale su aj rozne sera a balzamy ktore sa nezmyvaju ale tie vacsinou zatazuju viac vlasy a potom posobia zplyhle
pod maskou si predstavím maglajz z kuchyne, keď vezmeš vajíčka, jogurt a kdečo a zmiešaš a necháš na hlave aj hodinu a zmyješ.
Som za druhú možnosť
(a keď je maska v drogérií, tak si pod tým názvom aj tak predstavím to prvé