S ktorou máte fakt dobrú skúsenosť? Že vydrží, nelepí, nie je ťažká, čiže aj vytočí aj trochu predĺži aj zhustí? A s plastovou kefkou ideálne, aspoň mne s tie zdajú lepšie..
ja mam tuto a je super, nezlepuje riasy a celkom dost mi ich predlzuje... ale neviem, ako reaguje na teploty, zatial som ju mala len v zime » www.yves-rocher.sk/spirala_pre_dok...
Alverde - All In One, tá vyzerala pekne prirodzene, aj keď bola super čierna, len sa rozpíjala, keď som trochu slzila momentálne mám žltú Maybelline Colossal Volume Express, tá drží lepšie a asi urobí najväčší objem
ešte podobná, ale drahšia je Volume Million Lashes od L´Oréal , tá má plastovú kefku
vyskusala som ich milion a nakoniec som najspokojnejsia s touto kombinaciou (co sa tyka cenovo dostupnych):
prva vrstva avon super shock, pekne riasy oddeli, vytoci a predlzi, aj ked neprida vela na objeme, ale vdaka tej prvej vrstve nie su zlepene.
druha vrstva miss sporty pump up booster fialova, ta zase doda veeela objemu a aj pekne predlzuje, ale ked si ju davam samu o sebe zlepi ich. preto davam najprv tu avonovsku a je to super
Ja som posledné tri mala Miss Sporty v tých takých žiarivých farbách, mala som žltú, zelenú a teraz mám oranžovú a lepšie riasenky som ešte nemala no a za tú cenu sú bezkonkurenčné. Držia, nedorbia sa, nerozmazávajú a majú plastovú kefku
teraz mám scandaleyes od Rimmelu s lycrou a je super. ale dlho dlho som používala Miss Sporty studio lash (žltú) alebo z oriflamu volume build. všetky tri mi dosť vyhovujú
Tiez malujem na dve vrstvy - 1.avon super shock ma paradnu kefku co riasy krasne oddeli akurat ze objem nic moc
2. Na objem mam Pupa Diva's Lashes a ta je fakt super
+ tu Loreal Million Lashes s Longoriou si pamatam, ta bola tiez skvela, ja by som asi pouzivala len tu keby som nebola na mascary extra zatazena a nechcela stale skusat nieco nove.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
inak, môžem si ju aj vyskúšať? akože tester si dám na oko či to sa nesmie ?
» www.yves-rocher.sk/spirala_pre_dok...
ešte podobná, ale drahšia je Volume Million Lashes od L´Oréal , tá má plastovú kefku
prva vrstva avon super shock, pekne riasy oddeli, vytoci a predlzi, aj ked neprida vela na objeme, ale vdaka tej prvej vrstve nie su zlepene.
druha vrstva miss sporty pump up booster fialova, ta zase doda veeela objemu a aj pekne predlzuje, ale ked si ju davam samu o sebe zlepi ich. preto davam najprv tu avonovsku a je to super
@hellium asi tá million lashes bude kandidát, keď už je jej tvárou eva longoria
» ba.fimgs.net/system/pics/384...
potom astor big false lash look, fialovej farby obal, božská ale trochu zlepuje riasy, preto najprv maybelline
inú už ani neskúšam
predlžuje aj zahusťuje
ale vlastne mne je to v podstate jedno, mam dlhsie a tmave riasy
2. Na objem mam Pupa Diva's Lashes a ta je fakt super
+ tu Loreal Million Lashes s Longoriou si pamatam, ta bola tiez skvela, ja by som asi pouzivala len tu keby som nebola na mascary extra zatazena a nechcela stale skusat nieco nove.
ale mala som aj supershock z avonu a bola som s nou spokojna, akurát relatívne rýchlo vyschla.
a chystám sa vyskúšať maskaru Pupa, kedže dosť pochváľ som na ňu už počula a je cenovo v pohode.