spravte skupinovú masku, ja som bola so susedmi a rodičmi na maškarnom a boli sme lekári mená ako MuDr. Análka atď. vedia rozosmiať a pritom len stačí si na seba zobrať operačné lekárske plášte,tie čo majú sestričky a z nejakého ľahšieho človeka spraviť pacienta a nosiť ho na nosítkach tak poriadne ho nafarbiť červenou akože krv my sme boli tretí, ešte boli pred nami 7 trpaslíci a prví boli Adamsovci kokso tí boli bohoví
no a ešte jeden taký sused doniesol na maškarný vnútornosti, lebo vtedy mali zabíjačku na farme u jeho babky a to bolo fakt hnusné črevá, srdce, pečeň a krv a môžeš pridať hocičo čo súvisí s lekármi a proste väčšinou vyhrávajú skupiny ako jednotlivci tak choď s kamošmi a je tak aj väčšia haluz
Fakt, skupinové kostými sú super Rôzne rodinky z telky, napr. tí Adamsovci alebo Simpsonovci Potom napríklad také že lentilky, to je celkom pohode... alebo choď s kamarátkami trebárs za šalát Jedna sa dajte za olivu, druhá za syr, tretia za šalát No a skočte do nejakého obchodu s maskami, aj keď to je tak trochu vyhodenie peňazí do vzduchu Alebo choďte za skupinku nejakého národu, napríklad skupinka Indiánov, Indov, Eskimákov alebo povolania Jednoducho niečo skupinové ti to vyhrá No tak držím palce, uži si
bola som záhrada, mechanický pomaranč, s kamošmi sme raz dali kolektívnu masku Happy three friends (to som si obzvlášť užívala...umelá krv, zajačie uši a pílka v ruke), slnko v sieti, hranica...a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
no a ešte jeden taký sused doniesol na maškarný vnútornosti, lebo vtedy mali zabíjačku na farme u jeho babky a to bolo fakt hnusné črevá, srdce, pečeň a krv a môžeš pridať hocičo čo súvisí s lekármi a proste väčšinou vyhrávajú skupiny ako jednotlivci tak choď s kamošmi a je tak aj väčšia haluz
len treba známosť v nemocnici...