@5 to sa mi nezda, nikdy som nemal problem zaplatit visou v zahranici (ani ini znami ktorych poznam). Osobne si myslim, ze obchody akceptuju viac menej vsetky najznamejsie karty na trhu a je jedno ci si v USA alebo Europe. Business je business a ked chce zakaznik paltit visou/mastercardom tak nech plati...
Ja nevidim velmi velky rozdiel medzi tymito kartami... vyber si aku chces navyse aj tak vzdy viac ako na karte zalezalo na bankovom ucte, respektive kde ho mas a kolko za co platis
ja mam visu, lebo tatrabanka mi ponukla len tu, za mastercard by som bola platila...ale to nie je podstatne...z vlastnej skusenosti (teda skor z maminej) viem, ze je lepsie mat Masterku, lebo s visou nevies platit len tak hocikde..boli sme na vylete v nemecku, pekne draha vecera a ze ideme platit kartou a prd, visu nebrali, a to sa nestalo len raz (parkrat v Chorvatsku, alebo Rakusku). MasteCard by mali brat vsade po svete, Visu si vybavuju ludia, ktori idu do USA.
neviem ale nemal som z VISA kartou problém platiť ani v zahraničí(azia) a poplatky sú ešte menšie ako za výber z bankomatu... tiež by ma zaujímalo v čom je lepšia masterscart alebo iné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ja nevidim velmi velky rozdiel medzi tymito kartami... vyber si aku chces navyse aj tak vzdy viac ako na karte zalezalo na bankovom ucte, respektive kde ho mas a kolko za co platis