Už párkrát som od známych počula a dokonca sa mi marí, že som to čítala aj niekde na nete a zaujímalo ma či to je pravda. Nejako sa mi tomu nechce veriť keďže kamoška máva pravidelne sex a menštruácia jej nemešká. Jasné masturbácia a sex je rozdiel ale tá
@limetka96 prepáč som čítal len tak zbežne
ale to sa mi stáva bežne že prehliadam veci...
koľko krát prídem na skúšku a profák sa ma pýta kde mám veci, a ja že aké... "nečítali ste mail Štefan?" ja som si len prílohu stiahol čo tam po texte v maili
najzaujimavejšie tohto prispevku je že nanho komentuju tí čo o tom vedia velke hovno kedže su chlapi ..z toho vyplýva že rozumna odpoved myslim že ani nepríde
@petrius pravdu povediac moje očakávania, že dostanem nejakú rozumnú a úprimnú odpoveď, neboli 2x vysoké
@sushivo počula som to od pár kamarátiek a z kade to mali ony tak to netuším
@soltino keby si môj príspevok čítala pozornejšie, tak by si videla, že som tam napísala : "nechce sa mi tomu nejako veriť" - čiže tomu neverím, ale zaujíma ma názor ostatných žien na to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale to sa mi stáva bežne že prehliadam veci...
koľko krát prídem na skúšku a profák sa ma pýta kde mám veci, a ja že aké... "nečítali ste mail Štefan?" ja som si len prílohu stiahol čo tam po texte v maili
ale @1 celkom funguje.. suvisi to s vylucovanim oxytocinu
@sushivo počula som to od pár kamarátiek a z kade to mali ony tak to netuším
@soltino keby si môj príspevok čítala pozornejšie, tak by si videla, že som tam napísala : "nechce sa mi tomu nejako veriť" - čiže tomu neverím, ale zaujíma ma názor ostatných žien na to