Perineum číže hrádza (oblasť medzi semenníkmi a zadočkom) je miesto stvorené pre citlivú masáž na rozohriatie. Meňte tlak, robte krúživé pohyby. Je to drobný fígeľ na dlhotrvajúci orgazmus!
Prečo by som to robil? Ja si naopak hladkám semenníky aby ma masturbácia viac vzrušovala. Predsa len keď si už zvyknete na sex, tak ono to tzv. honenie je len vecou potreby =D
To je tým, že my sa chceme ohľadom nich vzdelávať, a oni nám pindajú na Emmy, Evy a podobné časopisy, internetové stránky a podobne! A potom sa len čudujú, keď im v posteli urobíme niečo, čo je dobré
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ked si honim tak dokonca, na co to mam predlzovat..
@h8u @burble
To je tým, že my sa chceme ohľadom nich vzdelávať, a oni nám pindajú na Emmy, Evy a podobné časopisy, internetové stránky a podobne! A potom sa len čudujú, keď im v posteli urobíme niečo, čo je dobré
Chlapci, prostata sa dá dráždiť až cez konečník. @matejkooo @depropex @toojdale @kosay @loveistheanswer
A perineum je, ako vám už vyššie viacerí napísali, medzi análom a semenníkmi, hovorí sa tomu aj hrádza.
Som v šoku, akí ste nevzdelaní o veciach, ktoré majú VÁM SAMÝM robiť dobre!