zacat? Ver mi, ze ked si bola este velmi malinka si uz zacala, len si to nepamatas
@16 - toto myslim netreba riesit. Ak si chcete precitat podobne blbosti, tak skocte pozret na » www.feministky.com a docitate sa aj ine "zaujimavosti". (dopredu varujem ze vsetko tam napisane su 120% kraviny, nepodlozene nicim serioznym)
na zhrnutie - na toto nikdy nie je priskoro. Clovek by mal najskor poznat sam seba, aby mohol neskor poznavat inych
11? pre boha vtedy som eštelen začala poriadne zisťovať čo je to sex! som ešte vtedy asi ani nevedela, čo to masturbácia je (a to som bola vzdelanejšia od svojich rovesníkov v oblasti sexu)... pre boha v 11 sa dievča dokáže aj vzrušiť? možno si len nepamätám, ale podľa mňa to je skôr o tom byť in v 11 si nepamätám naozaj, že by som nejaké vzrušenie vôbec mohla zažiť...
ale ano je to noramlne len ze vtedy si este neuvedomíte čo to vlastne robíte príde vam to prijemne a ano aj 5 roční masturbujú aj ked nevedia že je to masturbovanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@16 - toto myslim netreba riesit. Ak si chcete precitat podobne blbosti, tak skocte pozret na » www.feministky.com a docitate sa aj ine "zaujimavosti". (dopredu varujem ze vsetko tam napisane su 120% kraviny, nepodlozene nicim serioznym)
na zhrnutie - na toto nikdy nie je priskoro. Clovek by mal najskor poznat sam seba, aby mohol neskor poznavat inych