mali vypredané zásoby, chcela som maximus, lebo vraj sa to dá urobiť rýchlo a jednoducho za pár minút a dostanem k tomu pumpu, ktorú do toho strčím a teda za chvíľku si môžem byť ako v nebi. a dokonca je to pre dvoch!
no odkedy mi bulimiou odisli kramy tak to nepúocitam ale predtym to bol kazdy den pred kramami alebo kazdy druhy a spravila om sa no asik kazdy druhy krat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale keď mi narastie tak ti napíšem
Ja som to zozaciatku nepochopila, prepac. Takze napriklad ja som este nematurovala, ale takto o rok ma to caka, uf - dufam, ze LEN RAZ.
(aka otazka, taka odpoved
mali vypredané zásoby, chcela som maximus, lebo vraj sa to dá urobiť rýchlo a jednoducho za pár minút a dostanem k tomu pumpu, ktorú do toho strčím a teda za chvíľku si môžem byť ako v nebi. a dokonca je to pre dvoch!
a to sa nedá veľakrát za sebou. lebo ved aj telo sa unaví. aj dýchanie sa zrýchli. neuženieme si predsa na seba nejakú pepku, že?
teda po dobu tyzden pred kramami
pretože nemam toľko prstov na sebe
omg fajne som sa pobavil na vecer