Pokiaľ to auto ide, tak prečo nie? Aspoň nebudeš musieť chodiť pešo a nebudeš mrznuť v zime v MHDečke. A popritom môžeš šetriť na krajšie alebo zobrať nejaké staršie na splátky.
tak auto aj tak straca hodnotu a je nevyhodne donho davat vela penazi. ja jazdim na fabii 2001 a budem na nej jazdit az dokial ju nezosrotujem je smutne kupit nieco za 10-20 tisic a za 3 roky to ma polku hodnoty a je to doskrkane od bezohladnych vodicov okolo a rozbite zo slovenskych ciest..
@alex458 ked bude minat peniaze na benzin a davat peniaze do stareho auta na opravy, tak na nove asi tak skoro nenasetri. ak nema daky lepsi prijem. a ak by mal lepsi prijem, tak nemusi kupovat stare Auto.
Ja som sa najprv rozhodla ze lepsie je ziadne a tristvrte roka som bola bez auta, bolo to totalne utrpenie.. tak som kupila skarede ciganske a bolo to najlepsie rozhodnutie milujem ho! je skarede ciganske ale vsade ma odvezie a ked mi niekto ojebe dvere je mi to totalne jedno :'D
Prečo by cigánske... Citroen Saxo je cigánske auto ? Staré, ale stále jedno z tých maličkých, podobne ako renault(myslim) tico, alebo fiat punto. Čo viac potrebuješ... kupiš do 1000€ auto a koľkokrát na tom najazdíš toľko, že sa ti tá lacná investícia oplatila, aj keď ho treba opravovať stále. Ale auto za 3000€ treba opravovať takisto. Každé treba. Treba nájsť nejaké v dobrom stave proste a si zahojený.
Záleží či človek berie auto ako prostriedok ako sa dostať z bodu A do bodu B, alebo ako imidžovú záležitosť...
A či ho potrebuje, alebo nie. Keď bývam niekde kde chodia autobusy dvakrát za deň tak bez auta sa ani nedá fungovať... nech je to stará rozheganá felda, no a čo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A či ho potrebuje, alebo nie. Keď bývam niekde kde chodia autobusy dvakrát za deň tak bez auta sa ani nedá fungovať... nech je to stará rozheganá felda, no a čo