Máte alebo mali ste v blízkej rodine nejakého vojaka, ktorý aj cestoval do zahraničia na dlhšiu dobu? Ak áno, ako ste to zvládali? Ako ste sa cítili, keď sa vrátil?
Bratranec chodil na Cyprus a potom býval v USA niekoľko rokov myslím, že tam "študoval" s viacerými vojakmi z iných krajín sveta, ale tam žil už s manželkou a malou dcérou. Inak chodil často niekam a na dlhú dobu. Ja som to nejako neprežívala, ale jeho mama určite, lebo bývala len s ním.
Nie, mne to nevadí, veď ja sama som písala, že som nevedela vymyslieť názov, takže on mi vlastne len poradil. Aj tak, teraz mi asi nič nebude vadiť. :3
5ty tyzden zozaciatku slo len ... ale potom sme sa zalubili a teraz ma prekvapila este to nieje na sto pro ale v pondelok ide gynekologovi ... uz si zvykam a aj sa tesim
áno máme v rodine vojaka. a nijak extra som to nepocítila že je preč, pretože je to taká rodina ktorú vídam pri oblievačke alebo velkých rodinných oslavách... akurat ked som zistila, že pôjde preč, tak som sa bála aby sa vôbec vrátil živý..
Nevlastný pradedko šiel do SNP a následne do nemeckého koncentráku.. prababka nebola nadšená, že sa dal na taký výlet. Po jeho návrate oplakávala jeho zničené telo, ktoré sa do smrti už nepostavilo na nohy.
Otec odišiel do vojny na blízky východ ešte pred mojim narodením.. neviem či žije a čo je s ním a pravdepodobne to nebudem vedieť už nikdy.
Toť k tomuto.. a ešte, že by som za svojho života nechcela zažiť situáciu, že by odišiel človek môjmu srdcu blízky niekam, z kade sa nemusí vrátiť.
@veroniques myslim ze v pripade ze predstavuje nebezpecenstvo pre verejny poriadok alebo statnu bezpecnost. To je administrativne vyhostenie. Pri sudnom vyhosteni je to vtedy ak v takej vyske ulozi vyhostenie sud
Tomu už nepomôžeš. Proste svet je takýto, musel by si sa dostať fakt vysoko, aby ťa ľudia počúvali. Ale aj tak sa nájdu idioti, ktorí súhlasiť nebudú, a budú to dávať hoodne najavo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Byť
vojačka
ja.
HA
HA
HA
(nie, nemal)
Chcela by si byť vojačka? Ja nápodobne.
Ale všetci ma odhovárajú a nikto ma nechce nechať tak... :/
Mh, to ma nenapadlo.
@etelnair
Máš? A koho? Či nechápem?
Tak určite, keď to bola jeho mama, tak tá to musela poriadne prežívať.
Naozaj?
@michalb25
Do Ruska chodieval?
z @3 si nič nerob, tvoju otázku by pochopil aj debil, len tomuto pánovi je všetko proti srsti ........filip
Nie, mne to nevadí, veď ja sama som písala, že som nevedela vymyslieť názov, takže on mi vlastne len poradil. Aj tak, teraz mi asi nič nebude vadiť. :3
@michalb25
Aha. Tak to asi sa mu páčilo, že letel vrtuľníkom, či?
Alebo, to je ďalšia možnosť. Tak to sa mu ani nečudujem.
To ti rozumiem. Tak môj braček tiež nerozpráva veľa o tom. Iba že tam došiel a odchádzal odtiaľ.
Čože? To vážne?
To prečo robí? :/
Smutné to je. :/
Snáď áno. Máš priateľku, ktorá čaká bábo?
Ahaaaa, no toto!
Koľko ste spolu? A hádam bude, držím vám palčeky.
Otec odišiel do vojny na blízky východ ešte pred mojim narodením.. neviem či žije a čo je s ním a pravdepodobne to nebudem vedieť už nikdy.
Toť k tomuto.. a ešte, že by som za svojho života nechcela zažiť situáciu, že by odišiel človek môjmu srdcu blízky niekam, z kade sa nemusí vrátiť.
No tak ak sa tešíš na to dieťa, tak je to fajn. Prajem veľa šťastia.
@lenkaska1
Aj ja..
@veroniques
Och, chudák tvoj pradedko. :/ To mi je ľúto. :/
Nevrátil sa odtiaľ, či vôbec nevieš? Nepýtala si sa mamy na neho?
Ja ten pocit, keď odíde veľmi blízka osoba môjmu srdcu veľmi dobre poznám, takže tak. Preto to fórum, to všetko.
Samozrejme, nemáš zač.
Och pytala a kolkokrat...
A za akú krajinu teda bojoval? Možno ostal..
Ale nepovedala, čo? :/
Na Slovensko by sa aj tak vratit nemohol kedze je vyhosteny.
Prečo je vyhostený? Počkať, on je Libanonec, alebo zase zle chápem? Tak Libanon... tiež jedna z tých nebezpečnejších krajín, čo? :/
@semhamforas @49 aha to som nevedela a v akom prípade na 10?
Tomu už nepomôžeš. Proste svet je takýto, musel by si sa dostať fakt vysoko, aby ťa ľudia počúvali. Ale aj tak sa nájdu idioti, ktorí súhlasiť nebudú, a budú to dávať hoodne najavo.