Škodovica 105L a momentálne je to fajn... už i tak jazdím na hranici rýchlostných limitov... na takej Oktávke sa mám čo premáť, aby som tomu na okreske nevyťal cez 130 km/h, takto ma aspoň limitujú možnosti vozidla (aj keď, upgrade by som každopádne prijal, len na to treba našetriť... zatiaľ aspoň jazdím, to je to hlavné o čo mi išlo
ja nemám ani vodičák ani auto ale ocko mi povedal že mi kúpi ferrari a formulu, ktoré sa mi budú lesknúť v skrinke. a nemáme ani rodinné auto ale mali sme skodovku 125L
@husky keď som si porovnal MB/OOOO/BMW, v tej istej cene, tak z hladiska údržby, komfortu atď.. je v OOOO. Samozrejme, nerátam tvoj Fearmatic, to je o inom
skoda 105L green arrow of bitter mercy! momentalne je tam 120motor a ak budu peniazky niekedy tak tam natlacim vlecnu napravu, kratky 5q, hrebenove riadenie a taky jeden ftipny motorcek potom to bude green arrow of TDI humiliation
@majo lacnejsia udrzba to je velmi relativne...na motore drahom na udrzbu (relativne) ti neodide nikdy nic iba dolievas kvapaliny a menis filtre a na motore koncernovom vymenis pol motora, co je lacnejsie? ide iba o to, ako kvalitne je to auto poskladane a potom ze kto a ako na tom jazdil
@husky tak jak píšeš, ide o to, kto to mal pred Tebou. Ty máš to šťastie, máš málo jazdený motor atď..
Keby som šiel do OOOO, tak skôr dízel, ale zasa, odsere sa kľuka a som dojazdil, auto je zrelé na odpis. Neviem, neviem čo kúpim. Teraz je na autobazari CLK za 4tis a dačo, len 3.2 liter... to by som neuživil bez LPG.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
2. až budem mať na to vek, nebudem mať peniaze
3. až budem mať vek a peniaze, kúpim si radšej motorku
vodičák mám...
priateľ má auto a zakaždým zdôrazňuje, že je to naše auto....
takže verdikt je asi taký, mám vodičák aj auto...
Ale ak bude zaujímavá e36/e46, tak berem tú.
ktory model rocnikovy sa ti teda paci? inak OOOO velmi fici medzi Poliakmi v UK a podobne
@cukinqa aut je dost, len niekedy maju ludia viac, ako by potrebovali, jeden clovek moze jazdit iba na jednom aute v jednu chvilu
ale najviac tá A6, tu v írsku by som ju mohol kúpiť už teraz, za malý peňáz idú, ale zasratá legislatíva slovenská
a jo, je to koncernovka, na druhej strane je lacnejšia údržba.
Keby som šiel do OOOO, tak skôr dízel, ale zasa, odsere sa kľuka a som dojazdil, auto je zrelé na odpis. Neviem, neviem čo kúpim. Teraz je na autobazari CLK za 4tis a dačo, len 3.2 liter... to by som neuživil bez LPG.
» mercedes-clk-coupe.autobazar.eu/320-elegance-id...
» mercedes-clk-coupe.autobazar.eu/200-elegance-id...
» audi-coupe.autobazar.eu/23-20v-quattro-...