Nemám tetovanie nechcem tetovanie vobec sami to nepaci nepotrebujem byt "frajer" skrz to ze mam tetovanie ani nepotrebujem nic skrz tetovanie vyjadrovať
mala som veľké plány v tomto... ale keďže možno bude tak o tridsať rokov môj priateľ diplomat , tak by som sa nemohla nikde ukazovať s ním vo vyšších diplomatických kruhoch tak sa musím uskromniť. ale chcem, aby bolo vidieť. takže asi zozadu na krk niečo s prírodnou, či víliou tématikou.
Che... Dala som, ze nemam, ale chcem, ze. Ja si uvedomujem, ze to kopu ludi pohorsuje a ze si myslia, ze si tym musim nieco dokazovat, alebo tak.. ale nemyslim si, ze je to vzdy take zle. Samozrejme podla toho CO a preco si to ten clovek vlastne dava. Je to predsa len umenie na kozi, obycajna kresba, ibaze sa Vam nevymyje po druhom umyti.
Ale mozno skor nejaku henu, neviem, ci by som sa odvazila ist hned na tetovanie. A ake, to neviem, iba viem, ze kam (na hornu cast ruky) .
áno aj ja chcem a vždy som chcela a myslím že ma to neomrzí dovtedy kým si ho nedám spraviť =D a nie preto že by som potrebovala ukazovať ho ani preto aby si o mne ľudia niečo mysleli
@gothicpoethic no mino nech trenuje, bo to co ja chcem a co mam v hlave, to bude chciet majstrovsku ruku, ratam tak 40-50tisic, ze to bude stat ale na zaciatok by to chcelo mozno nieco mensie
nemám a dlho som ani žiadne nechcela, ale moja sesternica si dala spraviť dolu k palcu na nohu taký ornament, čo vyzerá ako žabky, ale len jedna časť.. ee, neviem to vyvetliť ale to sa mi páči, a keď sa konečne odhodlám na piercing, tak začnem rozmýšľať nad týmto
a akosi neuvažujem o tomto. Na niekom sa mi páči, na niekom nie. Ak by som si mala vybrať ornament bolo by to niečo čo ma vystihuje Páčia sa mi menšie tetovania, ale vážne veľa závisi konkrétne od ornamentu a miesta
Ja osobne by som sa neodvážila ísť hneď na trvalé tetovanie. Radšej najskôr henu, alebo dočasné tetovanie.. Neviem či som natoľko presvedčená dať si na telo niečo čo bude na mne do konca života
@hangtime11 To, ze ma niekto iny nazor nez ty, tak pokial tym neinklinuje k satanizmu, neuraza ine osoby alebo nejak inak neporosuje eticke ci ine pravidla, a ty ho za to urazas, znamena ze na zasmiatie si ty, nie on A najlepsie je, ked je nahodou ten nazor, ktory je ti na smiech, vseobecne spravnejsi, nez ten tvoj . Porozmyslaj na tym. I ked uznavam, ze VSETKO je relativne.
chcem, chcem, veeeeeeľmi chcem.... a ja to nepokladám za frajerstvo ani za nejaké sebavyjadrenie, mne sa to skrátka páči - a nechcem nič komplikované, len znak Blížencov vzadu na krk
niečo také, len možno trošku vyššie umiestnené.... a menej vyčačkané
@hangtime11 Alebo si sa nebodaj zameral specialne na mna a sledujes vsetky moje prispevky a komentare, aby si sa mi mohol pripadne vysmiat, ci inak ma zhodit? Pretoze v takom pripade zhadzujes len sam seba .
Chcem, rozmýšľam nad aztéckým slnkom... chcelo by to niečo také čo by vystihovalo moju povahu, filozofiu... nechcem pečiatkove tetovanie, to chce niečo originálne
chcel by som na ruky - klasika, ale mam exem na rukach a vlastne väčšinu tela, kde by sa hodilo tetovanie mam tak, že mam znamienka.... teda ne všade, ale neviem najsť nejaku suvislu plochu veľku na poriadne tetovanie, kde by neboli znamienka... vraj to je problem...
Možno by som chcel nejaké tetovanie cez celý chrbát, nejakého archanjela, alebo niečo podobné... Ešte si tým ale nie som celkom istý a nemám dostatok financií...
@hangtime11 Na zaklade coho? Jedneho prispevku, ktorym som PODLA TEBA rypal do inych (co vobec nebola pravda) a kvoli ktoremu si nasledne ty sam zacal rypat do mna? Ach ty uboha dementna obmedzena existencia! Pocul si uz o takom ze "nerob druhym to, co nechces, aby robili oni tebe" ?
nemám rada nejaké veľké a viditeľné tetovania. okrem toho nechcem skončiť ako 30 ročná ženská, ktorá bude nosiť roláky a svetre a dlhé nohavice na stretnutiach, aby nepôsobila neseriózne kvôli tetovaniam.
páčia sa mi jemné tetovania na zápästiach. také, ktoré si málokto všimne. také, ktoré zrazu prekvapia, že aha! ty si potetovaná!
moj priatel ma tetovanie a velmi sa mi to páči tak odvtedy nad tým viac uvažujem. Chcem ale niečo malinké, taký orgament ktorý som si vymyslela a chcem si to dať za odmenu, takze musím počkať kým sa mi čosik podarí .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
94 komentov
Každého vec či si dá, samozrejme, ale mne sa to totálne hnusí. V živote!
Ale mozno skor nejaku henu, neviem, ci by som sa odvazila ist hned na tetovanie. A ake, to neviem, iba viem, ze kam (na hornu cast ruky) .
kedysi som chcela tetovanie, ale teraz už nechcem.
[/img]
[/img]
[/img]
@gothicpoethic no mino nech trenuje, bo to co ja chcem a co mam v hlave, to bude chciet majstrovsku ruku, ratam tak 40-50tisic, ze to bude stat ale na zaciatok by to chcelo mozno nieco mensie
a akosi neuvažujem o tomto. Na niekom sa mi páči, na niekom nie. Ak by som si mala vybrať ornament bolo by to niečo čo ma vystihuje Páčia sa mi menšie tetovania, ale vážne veľa závisi konkrétne od ornamentu a miesta
Ja osobne by som sa neodvážila ísť hneď na trvalé tetovanie. Radšej najskôr henu, alebo dočasné tetovanie.. Neviem či som natoľko presvedčená dať si na telo niečo čo bude na mne do konca života
niečo také, len možno trošku vyššie umiestnené.... a menej vyčačkané
chcela by som na šiju a bol by to taký zvláštny had z egyptskej kultúry
TOTO!!!
» deco-01.slide.com/r/1/0/dl/gi5RhW...
» deco-00.slide.com/r/1/0/dl/QB_a9J...
» deco-01.slide.com/r/1/0/dl/wBai4W...
» www.checkoutmyink.com/assets/photos/0...
na lytku ...
a v lete si idem dat neco taketo
páčia sa mi jemné tetovania na zápästiach. také, ktoré si málokto všimne. také, ktoré zrazu prekvapia, že aha! ty si potetovaná!
a takto chcem na zápästie tri bodky.