@majo16 nie ale nazval inu rasu zeofiliou tak nevem ci ma zle pochopil lebo ja hovorim o ludskej rase nie o zvieratach alebo su podla neho ine rasy zvierata
@33 nie ze by som sa antifunebracky zastaval, ale "ziadnu debilnu belosku" neznamena, ze ziadnu belosku. ale ze ziadnu debilnu. nemusi to nutne znamenat, ze vsetky povazuje za debilne.
@semhamforas ty nepovazujes aziatov alebo trebars africanov za ludi? @8
@druheja Vraj ano ale osobne som neskusala Ja by som zas skusala ale zatial som mala len ciernovlaseho potom skusim blondaka nakoniec hnedovlaseho a kým nepride princ na bielom koni (cize Nikdy) tak prejdem na ine rasy majt dam vediet
@druheja raz som tak po ceste zo školy počúvala taký jeden rozhovor a vraj to pravda nie je, že všetci majú také veľké prirodzenie, že to len tí, z tých afrických osád, že ostatní sú celkom "normálni" a to hovoril černoch
@riushbejb ...Chces vediet, aky je to pocit, ked sa do teba majster cernoch, kvoli rozmerom svojho nastroja nedostane ...A chces prist aj na to, aky je to pocit, ked v tebe majster aziat bude lietat ako vrabec v telocvicni...
...A bude sa musiet drzat z kraja, aby z tej srandy nieco bolo vsak ? ...Ma porazi
Ak som niekoho znechutil, vopred sa ospravedlnujem...
...napíšem to priamo- mne sa pri čiernej babe nepostaví, mňa proste nevzruší a ak by sa pokúsila o niečo, tak by som ju do piče poslal- ja proste negrice nemôžem a nemusím a proste NIE.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
@snehovavlocka Veru . Potrpim si v tomto pripade na cistokrvnost. Ale nie, ze by som bola psrasista!
a mimochodom napísal si "žiadnu debilnú belošku", čiže hádžeš všetky do jedného vreca, to myslíš, že kdesi v afrike nájdeš niečo inteligentnejšie?
@semhamforas ty nepovazujes aziatov alebo trebars africanov za ludi? @8
Neboj, už mi ani nič nenapadá . Pokračujeme nabudúce.
hneď si mi pripomenul toto » www.birdz.sk/diskusie/hlboko...
Prejst od afroamericana k aziatovy je sakra rozdiel
@teenka no isto tu nebudem opisovať sex
aziati sú no...... proste takí krááátky to by som nechcela
inak ma priťahujú skôr také tmavšie typy
...A bude sa musiet drzat z kraja, aby z tej srandy nieco bolo vsak ? ...Ma porazi
Ak som niekoho znechutil, vopred sa ospravedlnujem...
S uctou,
Nobile
Ale nechcem ti kazit iluzie ...Ked sa podari, tak si uzi
(Priemerneho cernocha aj priemerneho aziatika
...napíšem to priamo- mne sa pri čiernej babe nepostaví, mňa proste nevzruší a ak by sa pokúsila o niečo, tak by som ju do piče poslal- ja proste negrice nemôžem a nemusím a proste NIE.
Nieje to rasistické myslím, mne iné rasy okrem čiernej nevadia v tomto smere. Proste ma černošky nepriťahujú absolútne vôbec.
Opalena europanka to mi pripomina ze by som sa uz mala snazit opalovat vždy ked sa bude dat