Osobné neviem ísť na latrinu ani na chate ..jediné pokým je ultra čistá bez pavúkou.. ...potom Budiš...no na strednej som mala kamoša bola sum u neho pol roka zhruba dočasne a musím uznať že ráno o piatej ísť na záchod každý boží deň ked je pol metra snehu dávalo gule..... už by som to asi nedala
@riddler no šak to je môj prípad zo strednej keďže kamoš nema doma ani wc latrina 10 metrov plus nichtz radiátory... každé ráno klendra jak hovado aj von aj dnu ťažký rok to bol
My ju máme na záhrade tiež a chodievala som tam často, keď doma bolo obsadené. Nevadilo mi to a asi by som si vedela aj zvyknúť ak by som musela. Jedine čo mi vadilo boli pavučiny, pavúky a kadejaký (často nechutný) hmyz, ale zasa moje sedenie na latríne tomu hmyzu tiež asi zrovna chutné neprišlo.
my sme mali u babky a bolo to fajn, ked sme boli na zahrade, tak sme nemuseli zakazdym behat do domu alebo ked bolo obsadene a uz cloveku bolo velmi treba, tak mal alternativu
Stačilo mi keď som bola u otcových príbuzných. Som celu noc radšej držala moč, aby som sa nemusela trepať po tme do lesa... Keby som tam išla tak v polceste určite pustím...
Kedysi dávno keď som bývala na zdieľanom dome v Londýne bol tam hajzel aj na dvore
Akože bol to normalny hajzel ale bol von a vždy som sa radšej čakala na voľnú kúpelnu ako ísť tam
Strašne vas všetkých uznavam, čo píšete, že ste mali alebo máte a že v pohode celkom alebo úplne!
Starí rodičia mali, ale mali aj splachovací záchod. Ten vsak v lete nepoužívali, takže keď sme tam išli na prázdniny, dakedy som aj týždeň zadržiaval stolicu
ked som bola par mesiacov v tadžikistane, tak som mala latrinu pri chate, ale bola tam klasicka misa a wc udržiavané, luxusné.. nie že len pozbijane dosky a vyrezaný kruh a bola som aj na chate kde bola klasická latrina , neudržiavaná a to bol des pre mňa, som chodlla do lesa čupnuť
doma sme mali 2 kupeľne a 2 wc, takže pohodička.
To je to po com tuzim ked vonku snezi/ prsi a uprostred noci mi treba ist na wc. Vzdy si tak povzdychnem ach . Kiezby som mohol ist pottebu vykonat vonku do latríny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Akože bol to normalny hajzel ale bol von a vždy som sa radšej čakala na voľnú kúpelnu ako ísť tam
Starí rodičia mali, ale mali aj splachovací záchod. Ten vsak v lete nepoužívali, takže keď sme tam išli na prázdniny, dakedy som aj týždeň zadržiaval stolicu
doma sme mali 2 kupeľne a 2 wc, takže pohodička.
a aspon tam clovek moc nevysedava