Originálny ICQ 6/6.5 klient je kravina jak mraky, ale ICQ protokol v našich končinách pomaly nevyhnutnosť. Zaujímavé, je že všade vo svete sa používa MSN alebo Jabber a len u nás ICQ :/ Ak by neustále neodstrihávali alternatívne klienty (QIP, Miranda), tak by ma to ani netrápilo.
ako messenger client pouzivam qip alebo pidgin ale pripajam sa nim aj komunikujem cez icq protokol. ak bola ta otazka myslena ci mam akoze icq account cislo tak v tom pripade odpoved moja je ano .... btw ak ste si vy co pouzivate icq (momentalne v ohyzdnej verzii 6) dakedy precitali EULA ktora je pri tomto softe tak nechapem ako to mozete stale pouzivat ... nehovoriac o prisernych reklamach co su tam... i ked podla tej zmluvy je aj pouzivanie ineho klienta ako icq na komunikaciu cez icq protokol protizakonne a mozu robit kadjake zakerne veci voci uzivatelovi za to... ale, s prepacenim, nasrat na ich firemnu politiku ...
Skus Trillian-a je vyrazne rychlejsi a ovladace programu maju lepsie vybudenie taakze program je stabilny a nema snim problemy ani OS. QIP je dobry ale ako som objavil Trillian tak uz QIP nepouzivam. Zalezi s kym komunikujem. Niektore programy snim neberu, napr Starsie ICQ. S 5.1 uz nema problem
icq ako klient je katastrofa, jedine co je tam dobre vyber smajlov, ale aj ten je na qipe lepsi ... a vytacaju ma tam tie reklamy hlavne ked je na icq 6.5 reklama "stiahnite si ICQ 6.5"
@37 ale qip je program ktory vyuziva icq protokol na komunikaciu cize ked mas qip mas aj icq ovsem ak sa tu nebavime o klientovi.... tiez ho mohli pomenovat inak aby bolo jasne o com je rec....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ja pouzivam na komunikaciu jabber
www.icq.xmpp.sk
www.jabbim.sk
ja mam radsej skype (skype 4 ever and ever )