jojo.
to neni o tom čo by som chcela, o čom snívam etc. skôr to mám tak, že keď som mala 12 rokov vymyslela som si brata a nechápem ako, ono mi to vydržalo až doteraz, on starne so mnou a je to taký dlhý niekoľko ročný príbeh
Ja si predstavujem veci na ktore nemam odvahu a nie je to ziaden problem. Robim to bud osamote alebo priamo v tej situacii ktoru si zelam zmenit a nemenim ju. Nie je to problem. To by bol keby som skutocne konala lebo chcem veci ktore nemozem mat...
co ja viem tak pred spanim ked lezim si predstavujem vseliake situacie ze ako by som chcl zit a vselico no a potom zaspim zobudim sa a zas je na hovno ale ci sa to da povazovat za imaginarny svet nevim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a niečo neurčité čo nemá názov
to neni o tom čo by som chcela, o čom snívam etc. skôr to mám tak, že keď som mala 12 rokov vymyslela som si brata a nechápem ako, ono mi to vydržalo až doteraz, on starne so mnou a je to taký dlhý niekoľko ročný príbeh
ale väčšinou kradnem Alicinho zajaca a ide sa do lesa! :letim: