raz som spadla pod auto. asi najbolestivejsia prihoda. a inac.. mne sa vzdy nejaky vtipny pad podaril. lebo som vzdy zabudala, ako sa brzdi. uz som sa to aj naucila, no zasa som to zabudla. brzdila som ako na lyziach. sila zvyku
milujem svoje korčule, bez nich by som sa cez prázdniny nudila ....a tak príhody - asi jedine to, že sa vždy oblievame vodou z točiek, ktoré sú pozdĺž korčuliarskej dráhy a každý na nás zazerá ako na debilov, nehovoriac o tom, ako sme sa šli v korčuliach poprechádzať po futbalovom ihrisku ...Ďalej by som mohla rozprávať napr. o tom, ako sa moja cesta busom na korčuliarsku dráhu vždy skončila v úplne inej dedine (áno, neviem cestovať busom , alebo o tom, ako sa mi raz korčule vybrali na vandrovku cez celý autobus Alebo ešte o tom, ako sa zvyknem trepať z domu celé kiláky na korčuliarsku dráhu, a keď dorazím na miesto, je zatvorené Ja neviem, mne sa stávajú divné veci stále, čiže aj na korčuliach
ja ked som sa pred par rokmi snazil na tom jazdit som sa skoro zabil inac nemam ziadne zazitky.. a uz ani mat nebudem asi lebo sa na to v zivote nepostavim
jednému kamarátovi sa podaril taký pád na korčuliach, že ma roztrieskanú celú pravú ruku a je v narkoze.... prišlo mu vhodné korčulovať sa na Kolibe ...
Ja som raz išla na korčuliach dolu kopcom (po chodníku) čítajúc časák a som si nevšimla zástavku predomnou.. tak som tak nejak vrazila do tej tyče s rozpisom autobusov a krásne rozkročmo spadla a zrovna tú tyč som mala medzi nohami a kamoška čo bola so mnou sa začala smiať tak, že spadla tiež
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
používanie korčulí
ja mám taký dobrý čerstvý ale nechce sa mi to písať, každý sa ma na to furt pýta, keď vidí moje zranenia
ale mám to na blogu