@Fxx no preto, ze na internete su miliony virov, trojanov, cervov a XY daslich veci... A vsetky maju spolocnu 1 vec, snazia sa dostat na Win PC... Rok?!? Bud mas v PC mrte vela virov a mas jedno velke stastie ze ti PC este funguje alebo nechapem.
@Mrhulahul alebo ešte odpoveď c: má spoľahlivého ISP ktorý ho kryje za router a filtruje bordel a chlapec používa hlavu, keď sa pohybuje na internete a neklyká na všetko čo sa dá a zabudol som na všetky aktualizácie
@Godzila to je mozne ale tak kolko krat sa stane ze si niekto taha hru cez torrent, a vtedy mozes byt aj supermozog a nevyhnes sa tomu. pripadne usb od kamarata s fotkami zo silvestra... Ale tak ocividne sa to da aj bez antiviru, ale ja by som to neriskoval.
nelegálne kradnuté diely počítača, nelegálny windows, nelegálny antivirák, nelegálne programy, nelegálne hry, nelegálne filmy, nelegálna hudba, nelegálny alkohol bez kolkov, nelegálne drogy... no a čo keď je to lacnejšie.
áno, môj antivírus je moja vlastná rodina, žiadny náhodný prišelec...narodil sa mi spolu s notebookom, chcela som ho síce vymeniť za iný, ale zatiaľ k tomu nedošlo nie som krkavčia matka, zatiaľ chytá dobre :p
Mám dva OS, ubuntu a XP, a ani na jednom nemám antivírus. Na linuxe je to zbytočné a na windowse sa mi to neoplatí, lebo aj tak sa tam často niečo doserie a musí byť reinstall...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov