Ako si prišiel k tejto ankete? Vari si našiel nejakú zimujúcu kolóniu? Ak hej pošli mi fotku. Kamarát študuje lienky a veľmi by sa potešil o každej informácii kde sa nachádza nejaká kolónia.
@sadistrom my sme ich mali pri vchode do domu (južná časť) tisíce, ale teraz záhadne zmizli (predpokladám, že sa nasťahovali na povalu, ale overovať som to nebol)
A spolužiačkina spolubývajúca zabudla na intráku (TT) na víkend zatvoriť oblok a v pondelok ich čakalo prekvapenie v podobe niekoľkých generácií
@vladqog tak mi daj vedieť nabudúce ak natrafíš na niečo podobné. Zrejme sa jedná o ázijské lienky Harmonie, ktoré sa na Slovensku objavili v roku 2005 tuším.
Ó, áno, aj tento aj minulý rok. Človek si nemohol ani len okno otvoriť bez toho, aby sa mu do izby nenasáčkovalo niekoľko kusov. Fuj, odvtedy lienky neznášam.
Niekoľko dní sme ich mali pri okne 50-60 a keď povlietali dnu, tak takmer všetky umreli, bola som z toho dosť smutná. A momentálne máme pár zimujúcich okolo okna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A spolužiačkina spolubývajúca zabudla na intráku (TT) na víkend zatvoriť oblok a v pondelok ich čakalo prekvapenie v podobe niekoľkých generácií
Ok, nabudúce ich odfotím a pošlem
az to bolo divne
mozno to niesu lienky ale mini roboti vytvorene vladou aby nas spehovali !
Niekoľko dní sme ich mali pri okne 50-60 a keď povlietali dnu, tak takmer všetky umreli, bola som z toho dosť smutná. A momentálne máme pár zimujúcich okolo okna.