Dokonca aj na strednú chodil chlan, čo sa volal rovnako ako ja. Čo viem, tak už som videl mnohokrát "moje" meno niekde. Takže predpokladám, že sa vyskutje dosť často. Obe mená sú také bežné, že sa tomu ani nedivím
asi nemám, mám divné priezvisko, na matrike ma zle zapísali a volám sa inak, než môj otec, on má dĺžeň, ja nie
ale nie, nepoznám veľa ľudí, čo majú také priezvisko ako my (teda tí, čo majú dĺžeň . Síce si všetci myslia, že poznajú moje meno s suverénne ho napíšu s dvomi s, a to ma vie strašne nasrať. Bez dĺžňa a s jedným s, šak načo to komplikujú, ts!
donedávna som nemala, ale prostredníctvom fb som zistila že v čechách mám sesternicu, ktorá sa volá presne ako ja....no aj keď mi je pokrvná rodina, za rodinu ju nepokladám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
mám dosť nezvyčajné priezvisko, jeho nositelia sú všetci mojou rodinou a pokiaľ viem, tak tam žiadna Romana nie je okrem mňa.
ale viem o jednej Romane, ktorá sa narodila len pár hodín po mne a jej mama jej dala meno podľa mňa (fakt!)
ale nie, nepoznám veľa ľudí, čo majú také priezvisko ako my (teda tí, čo majú dĺžeň . Síce si všetci myslia, že poznajú moje meno s suverénne ho napíšu s dvomi s, a to ma vie strašne nasrať. Bez dĺžňa a s jedným s, šak načo to komplikujú, ts!