Tento test vytvoril jeden slávny americký psychológ, aby otestoval, či niekto má mentalitu vraha. Drtivá väčšina uväznených masových vrahov odpovedala na tento test správne.
Je to príbeh jedného dievčaťa. Keď bola na pohrebe svojej mat
no...tych dovodov moze byt viac ale ked si to dam do nejakej logickej suvislosti s tym muzom , tak mozno nieco mal s jej sestrou.....ale kedze v tom urcite bude nejaky hacik.....tak po dlhsej uvahe a snahe vzit sa do mysle cloveka bez svedomia to mohlo byt aj tak, ze dievca bolo schopne spravit cokolvek , aby dosiahlo to, co chce. trebars aj zabit. ak by jej to prinieslo dalsiu moznost stretnut muza svojich snov.
tak tento kvázi "slávny americky" psychológ musel byť poriadne múdri a inteligentný, keď vytvoril tento naozaj ťažký test, ktorý by nenapadol naozaj asi nikoho +-)
to už čo za charakter dievčaťa, preboha, nemá guráž na to, aby si vypýtala číslo nejakého chalana ale na to, aby zabila sestru ju má... divní tí ľudia..
No, nie je isté, že chodil s jej sestrou, pretože je tam napísané, len "neopýtala sa jej" nie je tam, že sa neopýtala svojej sestry. A tiež, ten chalan, mohol byť od pohrebnej služby nie? Tak preto ho nemusela nikde vidieť, tak ju zrejme zabila za to, aby ho mohla znova vidieť na pohrebe. A svoju sestru asi logicky preto, že prišiel na pohreb jej matky, čo je rodina, tak pokračovala ďalej svojou rodinou. No tak asi tak. Alebo ju pekne kvôli niečomu nas**la, tak ju proste zabila, a to, že tam bol, bola len náhoda.
Nie však preto, že by mi to nejakým spôsobom došlo ale preto, že som ten test už robila
A navyše- keby som bola masový vrah, nikdy by som v tejto situácii nezabíjala svoju sestru len preto, aby som ho stretla na jej pohrebe. Zabila by som niekoho z JEHO rodiny, aby som mala 100% istotu, že sa na pohreb dostaví.
Veď čo keby mal s mojou sestrou pošramotené vzťahy?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
jediné čo ma napadá...
A suhlasim s @tikalok je to skor na logicke myslenie
logika sa neriadi etikou,subiektivnymi pocitmi ci ""srdcom""
Je nanajvys dolezite, aby takto rozmyslali napriklad kriminalisti.... keby nie vela pripadov by nevyriesili...
Mne to skor pride ako test na mentalitu detektiva
Nie však preto, že by mi to nejakým spôsobom došlo ale preto, že som ten test už robila
A navyše- keby som bola masový vrah, nikdy by som v tejto situácii nezabíjala svoju sestru len preto, aby som ho stretla na jej pohrebe. Zabila by som niekoho z JEHO rodiny, aby som mala 100% istotu, že sa na pohreb dostaví.
Veď čo keby mal s mojou sestrou pošramotené vzťahy?
@gothicpoetic to vyhrala...