ale nemám ho tam preto, aby mi chodili blahoželania .. a samozrejme, ak by som nemala, myslím, že by nebolo ani jedno na mojej nástenke, no pár by sa možno našlo v správe, v sms, alebo prijatých telefonicky či osobne. A tie sú asi trošku "potešivejšie", nie?
@1 samozrejme, že nie. To nik ani nečaká. Ale viem, že minimálne tých pár najbližších kamarátov by si spomenulo. Veď FB tu nebol vždy... a vlastne ja mám narodeniny/meniny pas, vždy sa cítim skôr trápne a nepríjemne ak mám celú nástenku plnú blahoprianí. Ale viem, že oni to myslia dobre. To len ja som divnô (resp. nie divnô, skôr sa stalo niečo, čo celkom zmenilo môj pohľad na tieto "oslavy/sviatky")
Najviac sa mi rátajú meniny u otca. Dva dni po nich "Inak oci, predvčerom som mala meniny...môžem dopiť tú Vineu?"
áno, ale nie pre blahoželania...áno, keby som tam ten dátum nemala, žiadne blahoželania by neboli. viac potešia 3 smsky, ako milión krát neúprimné facebookovske "všetko najlepšie"
hej mam a pisu mi blahozelania a je mi to ukradnute ze keby tam ten datum nebol tak si 80% z nich nespomenie, pretoze ja si nespomeniem tiez, nie som robot aby som vedela kazdeho narodeniny z hlavy. preto milujem ked tam ma niekto 500 priatelov a cuduje sa ze nie vsetci vedia jeho datum narodenia.
tyzden dopredu si ich vzdy vypinam a znemoznim prispievanie na wall, minule som tak spravil a zablahozelali mi traja. o to viac ma to potesilo (samozrejme aj live si spomenuli).
nejak sa mi proste nechce odpisovat suche "dakujem" na milion postov, v takom pripade to nema ani vahu podla mna
mám, ale tak nezaujato ako niektorí blahoželajú aj ja odpovedám... a uprednostňujem osobné blahoželanie, alebo písomne - pohľadnica, list... včera som dostala napríklad najkrajšie blahoželanie za celý život a prišlo pohľadnicou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
áno, mám tam dátum narodenia a nevidím na tom nič zlé
Najviac sa mi rátajú meniny u otca. Dva dni po nich "Inak oci, predvčerom som mala meniny...môžem dopiť tú Vineu?"
už som si raz dala narodky niekedy na polku leta a len som sa bavila, aké sú to telce, všetci, čo mi napísali.
nejak sa mi proste nechce odpisovat suche "dakujem" na milion postov, v takom pripade to nema ani vahu podla mna