NIKDY NIKDY NIKDY!!! Nikdy nemám deravé ponožky,a ani sa mi nederavejú,práve mnulý týždeň sa mi stalo že som s aráno na praxi vyzul a všimol som si že mám na ponožke malú dierku,a celý deň mi to behalo po hlave a potom som ju doma hneď zahodil
mne sa strašne často deravejú, neviem čím to je vždy na päte ! hneď ako si to všimnem zahadzujem, ak sa mi to stane cez deň niekde, bože, trapas ! neznášam to a som nesvoj ...
deravé a ešte smradľvé si mal napísať @stevo , ako nejaký sedliak z kopaníc alebo z toho akčného vystúpenia tých kokotnáčov farmárov čo hľadali tie hviezdy - fenky...
a keď vidím chalanov v bielých ponožkách po ulici, tak už viem ktorá bije..
v mojom prípade su ponožky ukážkové a voňavé po fialkach.....filip
...ries to ako ja...bose nohy a zabky...nosim ich aj doma namiesto papuc..nezsam na nohach ponozky.Zabky su neskutocne pohodne a nemusim riesit ponozky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@66janica6 Ďakujem za upresnenie... ale myslel som si to... ale google mi povedal, že I, tak som dal I
mm47: aj mne
a keď vidím chalanov v bielých ponožkách po ulici, tak už viem ktorá bije..
v mojom prípade su ponožky ukážkové a voňavé po fialkach.....filip