A to si mi pripomenula ako som nedávno cez hodinu šla na wc a ked som bola v kabínke tak som z nej vybehla a šla do učitejskej takej malej "miestnosti" ako na wc že či tam nemaju papier...nemaly :/
nemávame nikdy, dokonca ešte ani mydlo ani uteráky no tento týždeň sme mali inšpekciu z Ministerstva školstva tak už sme mali aj Toaletné papiere 2 druhy mydiel, uteráky no proste akoby to bol iný svet na tých záchodoch Dokonca nám ešte mydlo aj uterák dali aj do triedy čo sa im čudujem
a keď aj hej, tak to musí byť fakt veľký sviatok.. preto som nezaplatila ZRPŠ, lebo tie peniaze majú ísť na to, čo vlastne nemáme.. a aj keď zaplatíme, tak to mať nebudeme
no kazdeho pol roka ho tam daju a vydrzi asi tyzden lebo maju take extra velke kotuce a potom pol roka...........no...nechcem to komentovat ale rovno neska tam bol
sukromna skola ale papier tam daju raz za mesiac ked vobec..a vacsinou na nase najvyssie poschodie uz nedojdu mydlo napodobne...a to ani nevravim ze bezne sa stava ze netecie ani voda cize ani zachody nesplachuju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Preto každý žiak chodí srávať cez hodiny na učiteľský hajzel. =D