mala som,vcera lenze cele mi to dosralo email,ze banned----a teraz uz nemozem ist na svoj mail.. vlastne mi zablokovalo na azete aj rp,miestnosti...a co mam teraz robit???blbost!!!!
@adrianne Keby tu je založená hocijaká anketa, diskusia na hocijakú tému, vždy sa nájde niekto kto to má potrebu kritizovať. Keď sa ti nepáči tak ignoruj, keď chceš stačilo začiarknúť jednu z možností, alebo to bol pokus o vtip ? Hahaha.
@adrianne Ubohé.Veľmi A na to si ako prišlo ? Podľa toho, že ja som založila anketu, ty si ju bezdôvodne a zbytočne skritizovala a vypisuješ tu sprostosti ? Tvoja vec ako sa strápňuješ
Pozrela som si tvoju webku, čo dodať? Mám dosť Nebudem sa tu s tebou zahadzovať. Budeš si tvrdiť že som nemala komentovať a blá blá blá, to 14tky robia .
Strápnujem sa? Áno, že vôbec reagujem na kus takého debila jak si ty. A netaguj ma už, nechaj si to pre seba, alebo na doma. Dovi A ak by si to nepochopila, túto debatu som ukončila!
@adrianne Nemala si ma označiť ty a nechať si to pre seba snáď mám právo vyjadriť sa nie ? No a čo že mám 14 ? To, že má niekto viac rokov ešte neznamená, že má viac rozumu. Jasné, oháňať sa tým, že som mladšia je fajn, keď ti dôjdu argumenty čo sa evidentne v tvojom prípade stalo. Keď si chcela debatu ukončiť nemala si ma označovať ty. Ja ti narozdiel od teba nenadávam do debilov a ten názor si ozaj radšej nechávam pre seba lebo ty máš 20 tak bojme sa Haha škoda, že v tvojom prípade to nie je viac rokov=viac rozumu Nereaguj keď to chceš ukončiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Je dosť moja vec čo budem kritizovať a čo nie ! Takže tichúčko!
Vieš čo? O vtip sa snažili tvoji rodičia keď ťa robili. Vyšlo há há há ťap ťap ťap
Pozrela som si tvoju webku, čo dodať? Mám dosť Nebudem sa tu s tebou zahadzovať. Budeš si tvrdiť že som nemala komentovať a blá blá blá, to 14tky robia .
Strápnujem sa? Áno, že vôbec reagujem na kus takého debila jak si ty. A netaguj ma už, nechaj si to pre seba, alebo na doma. Dovi A ak by si to nepochopila, túto debatu som ukončila!