Nemam surodencov Ale mam zvonku na stehne taku preliaceninu, vyzera to ako silna celulitida, ale je to iba v tom jednom bode. Mamka ma presne na tom mieste jazvu po klincoch (neviem ako sa tomu actually hovori) po operacii panvy, co je creepy shit, lebo samozrejme to nie je geneticke. A ja som sa narodila este pred tou operaciou.
od surodenca nie, ale mam jednu velku jazvu od bicykla a jednu na kolene z volejbalu a este jednu ako som sa potkla o voditko a jednu malu na brade zo snowboardu, za vsetky si mozem sama
hmm..akurát keď som bola malá a machrovala som na bicykli, tak som spadla, až sa mi úplne poničili a pokrivili..aale strojček napravil a už je všetko ok
inak mám jazvu na hlave od malička, pri spánkoch (ani mi tam vlasy nerastú ), lebo mi tam vraj niečo pichali a nevyznám sa v tom ..aa tak
Ja mam na pravom lici jazvu od mojej sestry,ktora ma zrazila hojdackou.Hnevam sa na nu trosku doteraz,lebo mi to iba na krase ubera ale nie....Viem,ze v ten den co mi to sestra spravila nechcela ani domov prist,tak sa skoro do polnoci skryvala u susedov.Bala sa,ze ju doma zbiju...ale vsetci sme to dako prezili a iba mne ostal znak po osudnom dni
mám peknú polmesiačikovitú jazvu na chrbte ruky od bratovho nechtu, a presne si pamätám na tú bitku, aj na to jagmitiekla krf, aj jagsom sa išla sťažovať manke :d
Brat mi rozbil peru dvakrat, ale nic mi tam nezostalo. Potom mi raz do hlbokej otvorenej rany v kolene nalial peroxid vodika (v dobrom umysle), ale tam by som mala jazvu tak ci tak.
Ked som mala 6, bratranec mi rozbil nechtiac bradu, ked sme hrali hokej. Stacili na to 2 stehy, takze to takmer nie je vidiet.
A nie, nehnevala som sa nikdy, bolo to pri hre a nikdy nie naschval.
nó mám len dve také veci... jedno mám z poníkového svietnika z cintera-čiže to sa neráta a druhé mám zhruba pri ľavej obličke keď sa mamin brat (ale bol mi jak vlastný, čiže som nejaké tie "bitky zo srandy" nestihla mať so segrou tak to som mala sním) podujal vytlačiť mi ovčiu kniahňu (mala som ichna tele asi 4-5 a hento bola prvá...a on bol v puberte, akné, a tak tak celý šťastný zvolal "ty máš jebáka! idem ti ho vytlačiť!" )
Nemám od súrodenca keďže som bola jedináčik a brat prišiel na svet vo veku kedy som bola v puberte a už mi to bolo jedno .. ale mala som jazvu ked osm mala možno 12 rokov poškrábl ma mojej tety pes, presnejšie kolia a neurobila to nachval len sa chcela hrat a ja som tak lbo nastrčila ruku že ma poškrábala a mala som tam dočasnú jazvu .. asi rok a pol .. postupne bledla a zmizla . a teraz nemám žiadnu jazvu ale dosť rezov od toho ako som sa šikovne zrýpala na korčuliach
no hej pod malíčkom ked ma podkla tak tam mám takú jazvu menšiu a raz ked sme sa naháňali som spadla na sklo tak mám na dlani takú trošku väčšiu jazvu ale inak fajn Sestra má odo mňa horšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
na čele mám od kamienka, lebo sme sa pretekali kto zbehne skôr dole kopcom, no a ja som mala šľapky. a bum.... kamienok pod kožou.
na palci na ľavej ruke, od noža, lebo sme stavali bunker.
inak mám jazvu na hlave od malička, pri spánkoch (ani mi tam vlasy nerastú ), lebo mi tam vraj niečo pichali a nevyznám sa v tom ..aa tak
jednu na boku ako do mna hodil kamen
a druhú na ruke ako mi z ničoho nič dal päsťou pri pozeraní filmu
:happy:
Inak od súrodencov nie, ale od iných ľudí zopár hej
muhaha
Ked som mala 6, bratranec mi rozbil nechtiac bradu, ked sme hrali hokej. Stacili na to 2 stehy, takze to takmer nie je vidiet.
A nie, nehnevala som sa nikdy, bolo to pri hre a nikdy nie naschval.
ale mám rada tú jazvu
pomníkového