Mate? takych ktorych nemate medzi kamosmi,ale su vam sympaticky,oblubeny.
dajte nicky , potesia sa ja mam napr. leitho ivanka tenario aaaa teraz ma nenapadajuu a mozno to tu uz bolo ale skusal som hladat ale nenasiel som tak ma nemusite hned ukrizova
ja mam rad vela uzivatelov su aj medzi priatelmi aj nie ale naozaj sa mi nechce kazdeho menovat ale @tenario je moj oblubenec lubia sa mi jeho nazory vzdy
asi tunidlo,pawlo,tikalok su najoblubenejsi, z toho len pawla mam v priateloch..a tych dvoch ani nepoznam, ani si s nimi nepisem, len sa mi pacia ich komenty ..a este samozrejme takmer vsetci, ktorych mam v priateloch, z tych mam tiez par oblubenych
@fxx no tak už snáď vieš že nie som ivanka ale lvanka ( to prvé písmeno je malé L ) lebo nick @ivanka už používala predomnou nejaká 11 ročná ale ďakujem inak
@stephan , @The.wall , @skrecok63 - tych poznam osobne, perfektni ludia...
vacsinou suhlasim s @Lvanka , aj @holy dakedy trafi moje slova, sice brutalnejsou formou ale to je jedno...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
najdebilnejsia rada aku mi kedy kto dal
a este @katusqa81
@stephan
@sheena205
@chiflada
a podobne
vacsinou suhlasim s @Lvanka , aj @holy dakedy trafi moje slova, sice brutalnejsou formou ale to je jedno...
a tak tiež vačšina ktorých mám medzi priatelmi...čo sa tíka podobných názorov čo som si tu zatial všimla tak ešte @tomas @luc.ka @0majlo0 @desiree @fxx