Mate nejake zvlastne tuzby?
ja som vzdy chcel byt taky typicky americky redneck, na pickupe, s flanelovou koselou, fuzami a mulletom, klobukom/siltackou s nejakym zlym tetovanim a whisky a lacnym pivom v chladnicke
ja som vždy chcela byť robotník, mať zelené monterky pocákané farbou, behať po lešení, fajčiť dlhé marsky na dva ťahy, piť braníka alebo corgoň a celý deň nadávať opretá o lopatu
alebo profesionálny hippiek, žila by som v nejakej chartči uprostred ničoho, nosila by som len ľanové oblečenie a strapaté vlasy, na chodidlách by mi mohli repu sadiť, lebo by som všade behala bosá celý deň by som sa len starala o záhradku a izbové rastlinky, cvičila jógu, behala po lese, plietla makramé a varila nejaké vegánske mňamky vôbec by som nepoužívala žiadne peniaze, všetko by som bartrovala za makramé, úrodu zo záhrady, odrezky rastliniek, microgreens, rastlinné syry a mäkké drogy
Redneck, to je spaleny krk do cervena? To sa ti moze lahko, splnit aj na Slovensku, aj ten pickup by bol realny...
Slovenska verzia americkeho rednecka sa vola dedinsky gadžo alebo sedlak.
Namiesto pickupu ma stary dieslovy volcvagen alebo oktavku combi.
Namiesto flanelovej koseli ma pracovne firemne tricko. Sice ma plesinu ale aspon ma cierne chlpy na celom tele. Siltofka s logom firmy nesmie chybat. A ziadne whiskey ale domaca palenka, pripadne slivovica. A este cigarety marsky, lm alebo camelky. A pivo vypit na stojaka z flasky pred miestnou vecierkou s kamaratmi.
Chcel som byť teológ v našej evanjelickej cirkvi, byť nejakým morálnym vzorom, ale zároveň “drsný” liberál, ktorý by obhajoval gay marriage na konzervatívnom Slovensku a podobne. Asi ma to stále niekde v pozadí aj fascinuje.
Ja to isté čo ty, ale mal by somj také tie fuzky spojene s bokombradamy ale bez brady a jazdil by som výhradne na štvorkolke!!! Len nechcu tetovanie a miesto piva varňa za rančom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ja som vždy chcela byť robotník, mať zelené monterky pocákané farbou, behať po lešení, fajčiť dlhé marsky na dva ťahy, piť braníka alebo corgoň a celý deň nadávať opretá o lopatu
Ale postačí mi byť už len mačkou
mám dojem, že je to, akoby som chcela jednorožca
Slovenska verzia americkeho rednecka sa vola dedinsky gadžo alebo sedlak.
Namiesto pickupu ma stary dieslovy volcvagen alebo oktavku combi.
Namiesto flanelovej koseli ma pracovne firemne tricko. Sice ma plesinu ale aspon ma cierne chlpy na celom tele. Siltofka s logom firmy nesmie chybat. A ziadne whiskey ale domaca palenka, pripadne slivovica. A este cigarety marsky, lm alebo camelky. A pivo vypit na stojaka z flasky pred miestnou vecierkou s kamaratmi.