@lolblake O tom nič neviem... myslel som, že všetci sú spokojní. Podľa mňa jednoznačne ich najlepší album (staré deathcorové nemám rád)... hlavne Doomed a Follow You sú úplné perfektné songy. :3
ja pocuvam skoro secko rock metal a odvetvia aj kabat horkyze landa ortel iron metalika ac/dc epica nightwish avenged disturbed ramstein helowen hamerfal guns atd atd a nejake skladby aj od menej znamych
Kurník ľudia, však jasné že hej, prečo sa všetci potrebujú cítiť takí výnimoční?
A ja milujem Edguy, Avantasiu, Godsmack, Sonatu Arcticu, ľúbim Kabát, Rammstein, Metallicu, mám rada Ensiferum, Korpiklaani, The Offspring, Blink 182, Red Hot Chili Peppers, Papa Roach, Slipknot, System of a down, Nirvanu, Children of Bodom.... a vôbec nepočúvam len rockovú a metalovú muziku
Pearl jam, alice in chains, soundgarden, audioslave, foo fighters, deep purple, nazareth, pink floyd, led zeppelin, queens of the stone age, alter bridge...
Naozaj sa mám rozpísať ?
SOAD , Slipknot , Metallica , Korn , Adema , Agalloch , BulletFMV , Blindside , Brotherhood , Circle Takes The Square , Cold , ČAD , Cradle of Filth , Creed , Deftones , Disturbed , Epica , Evans Blue , Factory 81 , Flaw , Godmsack , Guano Apes , Heloween , Horkíže Slíže , Ill Nino , In Flames , Isis , Katapult , Kittie , Machine Head , Metalinda , Muse , Nema , Nirvana , Nonpoint , Placebo , Poison the Well , Priestess , RHCP , Rishloo , Seether , Tool , Sepultura stará , Slayer , Sleeping Giant , Spineshank , Staind , Sweet .
Nabudúce sa ma opýtaj trebárs na folk
Čo sa týka Hip hopu všetko ostatné je len RAP a nemá z touto subkultúrou absolútne nič spoločné.
Názov Stavby , A.D. , K-Street , Potrok , Hlas Reality , Dávid zo Senca a spol. , JSS , Flobots staré veci a potom len také jednorázovky :
DJ.Tommek - Ich liebe Hip Hop
FrosT -Game Over
Gembo - Väzeň (prod. Ironic)
King Lil G - Ignorance
KINGPIN FT. FILFY - SOUND THE ALARM
Lowkey
LC COLLECTIVE FT. OLMECA - REVOLUTION
Mobb-Deep - Shook Ones Pt.-II
Pharaons Munch - Simon say
@sugy1 Woods Of Ypres - I Was Buried In Mount Pleasant Cemetery
alebo Woods III The Deepest Roots And Darkest Blues 01-The Northern Cold
Moje oblubené.
Ináč počúvam FOLK , Hardcore , Screamo , Punk Rock , Oldies , 80s - 90s
Dancefloor , Psybient , môj hudobný archív obsahuje 2830 skladieb všemožných žánrov.
A7X, Escape the fate, Falling in reverse, My chemical romance, Bullet for my valentine, Alesana, Evanescence, We are the fallen, Billy Talent, Black veil brides, Senses Fail, Eyes set to kill, Green day, Guns n roses, HIM, Simple plan, Lostprophets, Papa roach, Offspring, Red hot chilli peppers, The pretty reckless, Queen, Paramore, Rammstein, Skillet, Sum 41....toť moje rockové zastúpenie v playliste
Linkin park, Green day, Nightwish, Simple plan, My chemical Romance, Within Temptation, Rammmstein, Evanescence, Placebo, 21 pilots, Scorpions, Three days Grace, Ine Kafe, Horkýže slíže...
niektore pesničky kapely MOLOKO ,africka spevačka čo žije v europe a má zaujimavy prejav - NNEKA , alebo basove linky a vobec sposob hrania na basu obdivujem cloveka menom Doug Wimbish / hral ex LIVING COLOUR alebo JUNGLEFUNK/ dalej sa mi páči ako virtuozne hrá na gitare exhipik ruskeho pôvodu Estas Tonne a jednym očkom sledujem čo vystraja Ben Christovao na nete a ked sa naserem a chcem sa ukludnit meditaciou tak si pustim ako podmaz gayatri mantru od deva premal
skor rockov, punkrockove a samozrejme aj nase aj zahranicne vela znich tu bolo spomenutych vyssie tak to nejdem pisat dalej ale tusim som nezahliadla foals, garbage, arctic monkeys, The dandy warhols, len pre doplnenie
Evergrey,Judas priest,Iron Maiden, Starý Helloween s Kiskem, GNR, Motley Crue, Accept, UDO, Deff Leppard..áno som skôr na klasiku ...a zo slovenských ...Brainscan, milujem
Hmm tak napr. Iron Maiden (chystam sa aj na koncert juuuuu) Lynyrd Skynyrd, Led Zeppelin, The Doors, ZZ Top,Motorhead, Sabaton,Guns n Roses (na nich som vyrastala), Metallica,Pearl Jam, Pink Floyd, Avenged Sevenfold,Nirvana,Stone Temple Pilots, Alice in Chains, Ine Kafe,Horkyze Slize..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Muse, my chemical romance, foo figters... aj bmth, aj ked to je skor metalcorova.. no a proste velmi vela...
toto je muzička....
ale inak mám obľúbených ešte asi milión skupín..
Hammerfall, Sabaton, Theatres des Vampires, Amon Amarth, Nightwish, Ensiferum...
Kurník ľudia, však jasné že hej, prečo sa všetci potrebujú cítiť takí výnimoční?
A ja milujem Edguy, Avantasiu, Godsmack, Sonatu Arcticu, ľúbim Kabát, Rammstein, Metallicu, mám rada Ensiferum, Korpiklaani, The Offspring, Blink 182, Red Hot Chili Peppers, Papa Roach, Slipknot, System of a down, Nirvanu, Children of Bodom.... a vôbec nepočúvam len rockovú a metalovú muziku
SOAD , Slipknot , Metallica , Korn , Adema , Agalloch , BulletFMV , Blindside , Brotherhood , Circle Takes The Square , Cold , ČAD , Cradle of Filth , Creed , Deftones , Disturbed , Epica , Evans Blue , Factory 81 , Flaw , Godmsack , Guano Apes , Heloween , Horkíže Slíže , Ill Nino , In Flames , Isis , Katapult , Kittie , Machine Head , Metalinda , Muse , Nema , Nirvana , Nonpoint , Placebo , Poison the Well , Priestess , RHCP , Rishloo , Seether , Tool , Sepultura stará , Slayer , Sleeping Giant , Spineshank , Staind , Sweet .
Nabudúce sa ma opýtaj trebárs na folk
Čo sa týka Hip hopu všetko ostatné je len RAP a nemá z touto subkultúrou absolútne nič spoločné.
Názov Stavby , A.D. , K-Street , Potrok , Hlas Reality , Dávid zo Senca a spol. , JSS , Flobots staré veci a potom len také jednorázovky :
DJ.Tommek - Ich liebe Hip Hop
FrosT -Game Over
Gembo - Väzeň (prod. Ironic)
King Lil G - Ignorance
KINGPIN FT. FILFY - SOUND THE ALARM
Lowkey
LC COLLECTIVE FT. OLMECA - REVOLUTION
Mobb-Deep - Shook Ones Pt.-II
Pharaons Munch - Simon say
alebo Woods III The Deepest Roots And Darkest Blues 01-The Northern Cold
Moje oblubené.
Dancefloor , Psybient , môj hudobný archív obsahuje 2830 skladieb všemožných žánrov.
@Lifeinspanish mne sa v poslednej dobe zapáčili
tento rok to nejako zanedbavam
aj Nirvana