Pierc pod perou a tunel ak sa rata, tiez v pravom uchu 2 dziry a v lavom tri dziry. A chcem tetovanie, take slnko na krk a este napis it's never too late, ale to neviem kam este.
jop chcela chcela ... naa zapastie uplne mini huslovy kluc ... ten bude teraz v blizkej dobe ... a za par rokov na stehna nieco ... ale musim si to sama navrhnut a musi ma to charakterizovat uplne .. preto musim este par rokov pockat ... ale sa uz tesim na to :- )
tunely v ušiach, 2 tetovania (pravé rameno a v zadu na krku). chystám sa na pierc (medusa,septum). ďalšie tetovanie niekedy v septembri na ľavé rameno..a potom ďalšie a ďalšie závisí od výplaty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
plus pierc. ale este nemam
Aj ja by som chcela nejaké maličké motto možno.
@leaav
No, tak ja nie že zrovna veľa tetovaní, ale tak dala by som si nejaké drobnučké. A piercov som mala celkom dosť, ale už mám iba jeden.
No, tak to je celkom pekný plán.
Takže nechceš pierc?
A kde?
Pre mňa zqa mňa....
Prečo pierc nie?
No áno, viac dierok v uchu je pekné. Ale zase ja mám rada pierce, neviem prečo.
Piercingy zatiaľ nie, ale už mám sľúbené snakebites (keď budem staršia ) a ešte by som chcela mať v jednom uchu 2 dierky a v druhom tunel.
Tetko-Pravé stehno a ľavá kľúčna kosť
2 peric
mala som prepichnuty aj septum
a tetovanie na predlakti
A aj tetovanie by som chcel...ale tiež sa mi to nehodí