nie úplne mimo, keď vezmem do úvahy iné skladby daného interpréta ... a vlastne dosť mimo, keď zvážime, že elektronické vec inak fakt nemusím, ale aj tak to mám dosť rada
hej ale ked som uvidel medzi pesničkami swedish house mafia tak som išiel blut, ale inak mimo môjho v kusu je samozrejme techno (bleeee) house, no ta pesnička duck sauce sa mi páči a i caravan palace-jolie coquin
úžastná pesnička hlavne to gitarové sólo naviedla ma na tú pesničku kamoška ktorá počúva takýto štýl zapáčila sa mi ja skôr počúvam také niečo ako väčšina RnB, pop etc.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
veľmi takéto veci nepočúvam.. teda túto kapelu ani úplne také drsné, ale táto je super
a ani hip hop nie je moja parketa, ale je dosť dobrých vecí
A potom ešte jedna pesnička od Mec Vrabca .
@ouch TPR nie je tvrdá hudba veď tá speváčka je sotva staršia ako ja
Ešte aj klip to má mizerný... ale stále si to musím spievať
ale gorillaz má skoro v každej pesničke rapový part a aj tak ich mám rada čiže...nejak si neohraničujem vkus
brutálne na tom frčím
a ešte mnoho songov...
som otvorená všetkému. nemám vyhranený štýl.. čo sa mi páči sa mi páči, čo nie, to nie.
toto tuto je pekný chlap
sice, ja nemam styl