zistili ste niekedy, ze ste ku kazdemu velmi neprijemny a cim viac vam na tom cloveku zalezi, tak tym ste neprijemnejsi? ja to prave zazivam a este som neprisla nato, ze preco som taka... ale uz to trva pridlho...
ono niekedy ked mas niekoho velmi rada teda ak ide o opacne pohlavie tak sa zlaknes toho co k nemu citis a ako obranny mechanizmus tvojho podvedomia si k nemu hnusna.
nj toto poznám z valstnej skúsenOSTI , KEĎ MáM Už VšETKéHO DOSť VYJDEM S PRAVDOU VON A AJ S MOJíM HENVOMA POTOM SI UVEDOMíM , žE SOM UROBILA CHYBU , NIEKEDY nestačí ospravedlniť sa a už je neskoro
Presne, stava sa mi casto,ze som najneprijemnejsia k osobam, ktore mam najradsej .. Niekdy to uz ale prezeniem a nevyzera to tak ze to robim preto,lebo ich mam rada a potom to lutujem
Áno, mám ten pocit a je veľmi intenzívny. Ale ma to absolútne nejako nehecuje, prečo by aj malo? Nech si zvyknú druhí. Ja nie som nepríjemný len k osobám, ktorých mám najradšej, ale celkovo na tých, ktorí sa mňa nejako dobre nepôsobia. Neviem, ako to funguje
Ked ti na tom cloveku velmi zalezi, tak aj vsetko okolo neho vnimas velmi citlivo...tak aj tym to moze byt...neviem ci je to dostatocne pochopitelne z mojho prispevku, tazko sa to opisuje slovami...
Ja? Harpya? bezne...mne to aj dost casto povedia...zaujimave je, ze ked sa ja citim ako haprya tak vtedy vsetci hovoria, ze som v pohode a ked si myslim, ze som v pohode tak mi povedia ze som riadna potvorka... co uz..vsetci sme nejaky...
Podľa toho, v akom zmysle... som dosť impulzívna a často poviem fakt HOCIČO a potom to ľutujem - ak mi to vôbec dojde. Niekedy som príliš úprimná... čo vyznieva často mierne harpiovsky
no...ale ja mam pocit, ze som predtym taka nebola, teraz bud odignorujem, alebo hned odkurim a neda sa poriadne som mnou uz normalne bavit...neviem...fakt len vynimocne odpovedam normalne...a pubertou to nie je , vtedy to bolo ine...v 12tke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
puberta?
zacinam sa tak citit..
a teraz mi neostava nic ine ako sa spytat,preco???
Hej hej-tiež sa tak občas správam...podľa situácie niekedy to dosť pomáha...dobrých a milých ľudí majú dnes ostatní za blbečkov tak čo narobím h...
ale zas si myslim,ze za to,ze mam taku povahu nemusi byt vsetko zle moja vina..co ostatni jaksi nechapu.